Liiilaaa Merhaba kızlar kızıma igor sandalet alacagım tobby serisinden kullananlar tabanınsert mi yumuşak mı yazabilir mi bir de çok ağır diyenler var doğru mu kızım 17 aylık
Vanilya Liiilaaa Şu ara moda sanırım herkes te görüyorum. Ama ıgor ilk adım olarak tercih etmeyeceğim bir marka.
Medusafer Liiilaaa kızıma igor bondi sandalet modelini aldım daha dün geldi ama benim kizim henüz yürümüyor süs olarak aldım 18 numara tabanı yumuşak güzel ve hafif
PembePelikan Liiilaaa modeller hep aynı ve terletecek gibi duruyor, kendim tercih etmem farklı markadan bakıyorum şu aralar
Laden Liiilaaa evet tobby modelleri ağır ve kalıpları çok tuhaf. Bende almıştım iade ettim. Üstten sıkıyor boyu büyük geliyor. Normal igorlardan aldım memnunum onlardan. Tobby olanlara göre çok daha hafif
Woody Vanilya ben bulamadım başka ayagına uyan. Mecbur igor aldım. Viccolar o kadsr sıkıyor ki ayagını 🤦♀️ sizde durum neü
tombikdonerkankasiiskender Bende dün akşam oğluma sipariş verdim igor star sandaletten yorumlara bakarak bir beden küçük aldım bir kaç güne gelicek inş çok merak ediyorum bende inş güzeldir yorumlar iyiydi
Ygz tombikdonerkankasiiskender kullanınca burayada yazarmısınız memnun olup olmadıgınızı😅 bende alacağım da
Vanilya Woody Baboo alıcam canım ben. Ona karar verdim. Igor tabanı çok hoşuna gitmemiş arkadaşım aldı kızına. Bende eledim
Dn123 Woody vicco bun kalıbı mi dar bana mi öyle geliyor. Ordan deri bir ayakkabı aldkm. E bebekten aldığım ayni numara büyük bile geliyor ama vicco nunkini giyemiyor mesela dar geldi hemen .
Woody Vanilya aa baboo hiç bilmiyorum. Bakayım . İgorla rahat kızım ya. Ben de tereddütte kalmıştım ama
Vanilya Woody Rahatsa hiç bakma canım. Renkleri de çok güzel ıgor un. Baboo almazsam bir tane terlik alıp geçicem
Ultraslan40 İgordan genelde anneler şikayetçi, çok terleme vs yaptığı için, terleyince de ayak kayıyor haliyle. İyi araştırmanızı öneririm, bu forumda da alıp pişman olan çok kişi vardı. Crocs öneririm, ayağın yapısını alıyor çok memnunum.
Vanilya Woody crocs alıcam arkadaşım çok rahat eder dedi. Hani sandalet terlik alacağıma bir tane crocs işimi görür diye düşündüm.
Ultraslan40 Vanilya ben oğluma aldım gerçekten çok çok iyi bir terlik, hem de ilk adım ayakkabısı niyetine aldım ev de alıştırma yapmak için giydirdim o kadar rahat yürüdü ki, ayağının şeklini aldı direk. Bir de arkasında bant olduğu için sandalet gibi aynı.
Woody Vanilya Ben de çoı baktım ama emin olamadım. İgordan sonra denetecektim ama magaza çalışanı o kadsr ilgisizdi ki bi de crocs baksam kavga edip çıkardım.hanımefendiliğimi bozmadan sakince ayrıldım😀 benim kız ayakkabıları haşat ediyor. Yedekli gitsem iyi olur aslında🙈
Laden Vanilya crocs da aldım giydirmesi aşırı kolay. Rahat ettiği yürüyüşünden de belli oluyor. İyi ki almışım dedim. Şıpıdık şıpıdık gidiyor😁
Vanilya Ultraslan40 Dimi arkasında bant var ya o yüzden onu almak istedim. Ayrıca sandalet almıcam ya terlik sadece o yeterli gelir. Kaymaz hem terletmez. Tabanına da çok güveniyorum
Ultraslan40 Vanilya kesinlikle, kalıbı çok küçük ama bilgin olsun. Bir de o kadar hafif ki sanki yok gibi. Tüm yazı rahat geçirir.
Ultraslan40 Vanilya benim oğlum ayakkabı da 18-19 giyiyor 19-20 aldım çok çok minik bol oldu. Zaten trendyolda hep yorumlarda yazıyor kalıbı küçük diye. Sen de 20-21 olur herhalde bilemedim ki.