SemraHakan Arkadaşlar bu konuda yardımınıza ihtiyacim var..Anneme eve internet baglatmak istiyorum ama hangi firma, hangi paket yapacagimi bilmiyorum..Almanya da oldugum icinde Türkiye deki firmalarla ilgili pek fikrim yok..
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi SemraHakan Türk Telekom fibernet kullanıyorum. Dsmart ve türknet den uzak durun. Bu ara yeni bağlatan herkesi dolandırıyorlar. 24 mbps hız kullanıyorum sınırsız. 100 tl ödüyoruz şuan.
Umutegem SemraHakan biz turknet kullaniyoruz ıstediğin zaman kapatabiliyorsun 2 yil sozlesme felan yok. Cekim hizida gayet iyi aylik 85 tl ödüyoruz. Turktelekom kullanioduk daha once onda cok sknti yasamistik
SemraHakan SemraHakan internetin hızı, ne kadar ödüyorsunuz? Tavsiye ettiğiniz varsaa lütfenn yardimmm
SemraHakan AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Tam soruyorum hızını siz eklemissiniz tesekkur ederim…Simdiye kadar herhangi bir sorunla karsilastin mi? Ilk kurulumda dikkat etmem gerekenler var mi ya da sozlesme esnasinda.
SemraHakan Umutegem En azindan geldigimde hangilerini arastirmam gerekiyor bir bilgiye sahip olurum hızı ile ilgili bilgin var mi kuzum?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi SemraHakan Sözleşmeyi iyi dinleyin. Bazen 6 ay fiyatt bu kadar 6 ay bu kadar denebiliyor. Onun dışında bir sorunu olmadı. En güvenilir internet benim için, zaten alt yapılarda türk telekoma ait. Çekim gücü çok daha iyi alt yapı annenizin superonline mi fibernet mi ona bakmaları lazım. Fibernet yeni bir alt yapı superonline da iyi yeni binalara fiber çekiyorlar genelde. Babamlar.superonline kullaniyor bizim fiber net mesela. Sorunu yok. Başka bir firmayla uğraşmayın derim ben. Gelip kontrol edecekler randevu alacaksiniz baglayacaklar 24 aylik benim. https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/ilk-ay-bizden.aspx
Umutegem SemraHakan hizi gayet iyi daha dogrusu binanin hiz kotasina bagli mesala bizim bina 16 yi kaldiriyor o yuzden 16 mg. Ama sizinki 24 mg. Se 24 veriyorlar binanin mg.hizina gore hizi yuksek yada az olabiliyor cnm . 1 yil yakındır kullaniyoruz memnunuz. Eger calisma olacaksa hemen bildiriyorlar calismamis var die ilgi alaka guzel hizida guzel. Interneti kapatmak istedigimizde hemen kapatabiliyoruz 1 2 yil taadut felan gerektirmiyor
SemraHakan Babe kuzum hangi paket olarak geciyor hiz konusunda bir bilgin var mi? Gidince sorsam Turk telekoma bunu da
SemraHakan Umutegem köyde olduklari icin kuzum onunla ilgili bilgim yok..gelip bakmalari lazim Cuma günü görüşmeye gideceğim Türk telekom ve turknet arasindaki faklara bakip karar verecem..sagol kuzum bilgi icin🌸🌸
Babe SemraHakan Ay valla hic bilmiyorum anlamam ki ama 59 liralik paket diyin anlatirlar.Benim esim yanimizda degil kizimla ikimiziz benim cep telefonumda da her ay 15 gb internet var o yuzden en dusuk paketi satin aldik.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi SemraHakan Roca ederim ☺️ Tekrardan ileteyim de Türknet hakkinda sikayetler bu da. Yakın zamanda çevremde dili yanan çok olduğu icin ısrarla uyarıyorum https://www.sikayetvar.com/turknet