Serifeelifasel Anneler dokuz aylıkken aşı oluyormu iki arkadaşım yaptırdık seni çağırmadilar mı diye sordu bende sağlık ocağını aradım biraz önce aşısı yok dediler bilgisi olan varmı
hunilimomm Serifeelifasel aslında 12. Ayda vuruluyor ama bu ara 9. Ayda da vurulmaya başlanmıştı bizde vurulmuştuk sonra kaldırıldı dedi kızamıktı galiba vurulan asi uzun zaman geçti haturlayamadim ismini canım
Defnem30 Serifeelifasel Bizimde cuma günü 9. Ay aşımız var. Takibimizi yapan ebe özellikle aşı kartımıza not düştü :/ benimde aklım karıştı şimdi
Aysess38 Serifeelifasel kızamık aşının ilk dozu evet artık 9aylıkken yapılıyor bizi de aradı çağırdı ebemiz
Serifeelifasel hunilimomm Bilmiyorum arkadaşlarımla on gunara ile doğum yaptık onlar vurulmuş geçen hafta bana ne söyleyen oldu ne arayan ben aradım asi yok dediler
Serifeelifasel Defnem30 Canım not düşmemiş aradım asi yok dedi arkadaşlar yaptırmış anlamadım ben bu işi
hunilimomm Serifeelifasel o zaman bitmiş de olabilir çok önemli değil zaten aynı aşı 12. Ayda vuruluyor