Defnem30 Kızlar merhaba 9 aylık kızım var ve hala dişi çıkmadı,damaklari bembeyaz ama çıkmıyor 😒 zayıf bı bebek ondan mı acaba
canana Defnem30 bizimki de zayıf 8,5 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini. Yakında çıkar merak etmeyin 😄 parmağınızı damağına batırın ben elimi ısırınca anlamıştım diş çıktığını 😀
Anne03 Defnem30 benim kızım 10 Aylıkken cıkardı simdi 13 aylık 6 tane dişi var cıkarır merak etme mantar gibi birden patlıyor
Defnem30 canana Hergun kontrol ediyorum. Bisiyleri ısırıp bağırıyor çok kaşınıyor sanırım ama patlamiyor umarım en yakın zamanda bizde bu sancidan kurtuluruz 🙏😊
asltrk0 Defnem30 tabi ki, sordum genetik dedi babamızda 1 yaşından sonra çıkarmış ama akranlarımızın 10 tane dişi olan var biraz korkmuyor değilim…
Gokturk_27 Benim oğlum da 9 aylık ve henüz dişi yok tüm dişleri diş etinin altında belli oluyor hepsi şiş ama çıkarmıyor doktorumuz genelde anne baba ilk dişini ne zaman çıkardıysa çocuklarda o dönemde çıkarıyor demişti. Ben ilk dişimi 11 aylıkken çıkarmışım 🤣
Aybikesuna Defnem30 benim kızımda öyleydi 2 ay damağı şişti indi şişti indi çok huzursuzdu 10. Aya girdi patladı dişi ikincisi de hemen arkasından geldi şuan 10 buçuk aylık üst dişi beyaz şiş huysuzdu sanırım oda geliyor
sarpinko Defnem30 10,5aylikti ilk dis geldiginde.zayflikla alakali diildir genetik oldugu soyleniyor boyle durumlarin