UmayUlku14 Arkadaşlar 13 aylik bebeğinizi gunde kaç kere uyutuyorsunuz ilk uykusunu sekerlemeye döndürdü oğlum tek uykuya hazır mi demek oluyor
Aysenur219 UmayUlku14 suan 12 Ay 17 gunluk ve tek uyku yapıyor sabah 7 bucukta kalkıyor 12 bucuk gıbı uyuyor
Balimkizim UmayUlku14 benimki tek ama uzun uykuya geçti. 2 tane 1 saatlikten tek 2 saatliğe geçti. Saat 11.30 13.30 arasi. Böylece gece uykusunu da 8.30da geçiyor (maşaallah diyim de bu gece bişey olmasin😅)
PembePelikan UmayUlku14 oğlum 17 aylık olana kadar çift uyku yapıyordu, daha sonra tek ama uzun uykuya geçti
DBaybars UmayUlku14 Kızım 11 aylık ve maalesef bir süredir tek uykuya geçti, o kadar zor oluyor ki benim içinde onun içinde, ama inat etti asla 2 uyku uyumuyor.
UmayUlku14 Aysenur219 aksam kacta yatiyor kuzu benim oglumda 7 bucuk gibi kalkiyor kucuk diye iki uyku yaptırıyordum
Esra-ozsusam4 Balimkizim yaa bnde tek uykuya geçirmiştm ama bazen 2 saat uyutamıyorum. uykuya donduremıyorum:(
Aysenur219 UmayUlku14 aksam 9 yada 9 bucukta uyur. Oglen uykusu tek ve uzun 3. 3buvuk saat uyuyo masallah dıyelım de 🤗
Balimkizim Aysenur219 sabah 7de ayakta😏 ama olsun ben saat 9la 12 arasi anne saati yapıyorum. Sabah erken kalkmak zor olsa da, gece keyfi herseye bedel:)
Balimkizim UmayUlku14 gecen hafta gece sütünden kestim. Saat 12.30 emziriyorum uyuyarak emiyor. Bi de 4.30 gibi uyanıyor ama babasi ilgileniyor ben salona geçiyorum. Babasi pispisliip uyutuyor yine. Bu günlerde o saatte uyanmasa 10 numara olacak:) Iste sabah 7de ayakta:)
UmayUlku14 PembePelikan 15 ile 18 ay arasi tek uykuya gecis normal ama bizimki uyumayi sevmiyor sanirim
DBaybars UmayUlku14 bu aralar 8 gibi kalkıyor, sonra 12 gibi uyuyup 1 gibi uyanıyor ve akşam 8 gibi uyutmaya çalışsam da yüz kere uyanıyor 12 gibi nihayi uykusuna dalıyor 🤦🏻♀️
Babe UmayUlku14 Ben o donemlerde oglen ve aksamuzeri 2 uyku yaptirirdim.16 aylik olunca tek uykuya gecmistik.
Babe UmayUlku14 Birkac gun deneyin.Gozlemleyin.Benim kizim 29 aylik cevremdekiler ogle uykusu uyumasin artik diyor.Birkac gun denedim cocuk bu sefer aksamuzeri huysuzlasiyor diye biraktim.Siz de deneyerek anlayabilirsiniz.