MomTubamom esoo bence iyi bişey sütün yarıyo işte maşallah babağine dr a bakma sen bol boll emzir sıvı alımı çok önemli Allah korusun hastA olmasın
Karakiz esoo estafurla cnm ilkler oyle oluyo kirku endise 2.lerde tecrubeli oluyosn 6 aydan sonra annelerimiz buyuklerimiz babaekmegine duserse zayiflar diye (ek gidaya gectimmi)kilodan eser kalmiyck 😉😊
deleted2310 esoo Anne sütü alfığı için sorun olmaz mama yeseydi durdurabilirdin napacaksın aç mı bırakacaksın çocuğu ? Doktorlarda şaştı 🙄
Yagizmomms esoo Ben bu doktorları anlamıyorum ya. Benim oğlm 3.5 kilo doğdu. Yarn tam 4 aylık olucak ve 10 gün önce falan 9 kiloydu. Doktorumz bsey demedi. Sadece anne sütü aldığı için müdahale edemeyiz dedi. Esimde bende iriyiz . Haliyle bebegmzde iri yani genetik bence kilo.
Pinkbery esoo maşallah. Bunlar kesin olacak değil tatlım tabiki sadece bir ihtimal olarak söyledim:) hani bebeğini etkileyecek en fazla bunlar olur anlamında. Onun dışında anne sütü forever yani:) kimse aksini idda edemeZ. Yarasın kuzucuga.☺️
Hanife esoo bence çok normal hemde 4200 gr doğmuş daha ne olcak benim kızım 2 aylik 3 300 gr doğdu 6 buçuk oldu sanırım bir aylıkken 5 kiloydu bide sizinkinden bir kilo aşağı doğmasına rağmen yanibenimki de 3 aylik ken 8 e yaklaşır
Sewalss esoo ben 4 farklı doktora gittim 4 ünün söylediği bir çok şey oldu ama hepsinin ortak söylediği şey şuydu 2. Ayında 7-8 saate kadar uyuyabilir uyandırma, 3. Ayından sonra o uyanmadan sakın uyandırıp besleme. Çünkü büyüme hormonu salgılanması ve beynin daha iyi gelişebilmesi için uyku yemekten daha önemliymiş. O nedenle bırakın gece uyusun ne zaman uyanırsa o zaman emzirin böylelikle siz de uykunuzu daha iyi almış olursunuz.
esoo Sewalss ben burda yine sormuştum bazen 7 8 saat aç kalıyo geceleri normalmi diye herkes sakın 3 saatten fazla aç bırakma uyandr emzir demişti bende bilemedimki napcam 😊
Dk16 esoo sadece anne sütüyle alınan kilonun bir sakıncası yok hiç problem değil Hatta instagram da @hekimanne bu konuyla ilgili post açmıştı kendi oğluyla ilgili onu okuyabilirsiniz anne sütü obezite yapmaz çocukta siz çok takılmayın derim
mrymdnr esoo benim oğlumda 4 ay 5 günlük ve 7580 kg 64 cm sadece anne sütüyle besleniyor doktorum kilo boy ve gelişiminin 6 aylıkta olması gerektiği gibi dedi bende siz gibi telaşlandım ama bu sorun değil dedi zaten haketleri arttıkça bu kadar çok kilo almayacak artık dedi ben 2-3 saatte bir emziriyorum yani aslında oğlum ne zaman emmek isterse o zaman
esoo mrymdnr bende sık sık emziriyorumm valla zaten emzirmezsem durmuyo çok ağlıyo onlar su ihtiyacınıda ordan karşılıyo sonuçta
Hanife esoo yok canim gece uyandırma bırak uyusun benimkide sabaha kadar uyuyor çok şükür acıkınca uyanıyor hiç bişey olmaz o yeni doğduğunda geçerli 3 saati geçirmemek