Gizemaltrn Eminehalil benim bebegimde 3 ayını geçti ama emme sikligi azaldı önceden saat başı emerdi şimdi 4 saat falan emmek istemiyor
mltmkrkl Eminehalil benimkisi 2 ay 18 günlük ben çekmediğim sürece emer bi süre sonra emzik niyetine kullanıyor ama aktif olarak 10 15 dk emer
Sevmmm Eminehalil 2 saatte bir 20-25 arası emerdi 2 ayın basindayken. Şu an 2.5 aylık 15-20 dk emiyor
Sadecezeynep 2-2.5 saate bir 10-15 dk aktif emiyor bebeğim 2ay 8 günlük doyuyor bence 5-6 defa bez değişiyorum günlük
Eminehalil Sadecezeynep bazen cok guzel emıyor bazen cok ısteksız 40 cıkana kadar hıc uyumadı şimdi uykuya düştü açlktan mı uyuyor bıde halan sarılığı var
Sadecezeynep Eminehalil sarılığı varsa sık sık emzirmeye bak canım eğer emmiyorsa bence bi doktorunla görüş mamaya başlatabilir sarılık önemli çünkü ve hala geçmemiş inmek etme
Eminehalil Gizemaltrn bugudukce azalıyor mu emme sıklıgı tam tersi olmaz mi buyudukce daha cok emmesı lazım
ElifLaren Kızlar merhaba, bende 2-3 saate 1 emziriyordum ama doktorum uyursa 4-5 saat uyusun uyandırma dedi ee o zaman 4-5 saat emmemiş oluyor bu normal mi? Birde bebeğim 2 aylık kız, bu ay 640 gram almış 5 kg olmuş sizlerin nasıl sadece anne sütü