dedusseda kızlar bebeklerinize kaçıncı ayına kadar kundak yaptınız bizimki 3 aylık oldu kundaksız uyuduğunda kolları sıçrarsa hemen uyanıyor bunu nasıl aşıcaz
Svlygz dedusseda 4 ay bir haftalık hala yarım kundak yapiyorum ama uyurken kollarını çıkarıyor bı şekilde
homosapiens dedusseda gündüzleri yapmıyorum artık gece yapıyorum zaten gece de kendı acıyor yavas yavas bıraktırın sıcakta cok zor olur
Ebraryz dedusseda bes buçuk aylık hala yapıyorum kundaklayip uyutuyorum uykusunda kendisi kollarını açıp uyumaya devam ediyor bazen tek kol açık bırakıyorum yavaş yavaş bırakmaya gidiyoruz artık kundak olmak istemiyor çünkü
Kibaranne Bizde üç aylığız şuan hala kundak yapıyoeum ama yakında yapamicam sıcaklarda . Alışcak oda ellerine bi kaç gün sonra geçer diye düşünüyorum
Gulsah_ozbir Ben hiç kundak yapmadım sadece uyurken battaniyesini kollarının altına aldım ole uyudu. Kızım 3 aylık halada o sekılde uyutuyorum
Sadecezeynep Bebeğim 2 ay 8 günlük 40 I çıkana kadar yaptım sonra kendi istemedi sanırım her yatırdığımda çırpınıyordu bende açtım şuan rahat işk zamanlar atılıp uyanıyordu ama şuan öyle bi sorunu yok maşallah 🧿