Merhaba anneler. Bebeğim 30 günlükken kakasinda kan gördüm ve çeşitli testler sonucunda süt alerjisi teşhisi konuldu ve ben uzun süredir süt ürünleri (keçi sütü dahil) yumurta et yemiyorum. Paketli hiçbir gıda yemiyorum çünkü içinde ya süt tozu var yada peynir altı suyu. Şimdi kızım 4 aylık ve hala diyete devam ediyorum. Benim gibi olan arkadaşlar siz ne zaman diyet açtınız ve neler yiyorsunuz neler yemiyorsunuz. Ben Mısırda tuketemiyorum mısır mısır unu mısır nişastası mısır özü yağı. Yani benim kisitlamam çok. Sizlerde mi boyle yapıyorsunuz. Yemedikelerimi tam olarak yazacağım.
Süt
Peynir
Yoğurt
Tereyağ
Margarin
Krema
Mısır
Mısır yağı
Mısır unu
Mısır nişastası
Kırmızı et
Yumurta
Fıstık
Ve paketli hiç bir gıda.
Sütüm çok azaldı 2 saatte bir sağımda 60 CC cikiyor bebeğim asla doymuyor. Ben çalışıyorum. Bir ara sütüm hiç yoktu ve o ara kilo alımı durduğu için devletin raporlu hastası oldu kızım ve mamaya başladık. Anne sütüne mama da eşlik ediyor kızım bu şekilde besleniyor. Her anne çocuğunu emzirmek ister emziremedigim sütüm yetmediği için çok üzgünüm ama bu benim elimde değil. Hiçbir protein alamiyorum sütüm bu sebepten azalıyor. Aynı zamanda daha 40 im çıkmadan adet olmaya başladım. Sütümü buda etkiliyormus. Siz neler yapıyorsunuz nasıl başa çıkıyorsunuz.. bana verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir..