Selin3244 kizlar önerisi olan varmi anneli oyun grubu olarak bugün krese deneme olarak götürdüm evim yakin zaten 45 dakika sonra aradılar agliyor diye ama anneli oyun grubu olursa sanirim benimle daha iyi olur önerisi olan varmi İstanbul Bağcılar ve bahcelievler 🙏
Selin3244 pitircik2019 21 aylik olcak 9 haziranda anneli istiyorum sanirim daha iyi olucak cunki burda sabah götürdüm hemen aradılar agliyor diye
pitircik2019 Selin3244 ağlaması çok normal sonuçta pandemi var ve çocuklar anneye bağlı kaldılar. Tüm gün mü verdiniz ?
Selin3244 pitircik2019 hayir yarim gün gün anlaştım ama ilk bi kac gün deneme yapacaktık sabah götürdüm cok geçmeden sınıf öğretmeni aradi gittim aldım
pitircik2019 Selin3244 bence bir kaç gün o deneme dersin de okulun yakınında bulunun , ağladığı zaman hemen yanına gidersiniz. Bu şekilde zamanla arkadaşlarına alışır 😊 ben 8 aylıkken götürmeye başlamıştım oyun grubuna şimdi kreşe vermeyi düşünüyorum 😊
Sedalinka12 Merhaba Bahçelievler demişsiniz hangi kreşe götürdünüz? Ben kızımı Doğafen göndereceğim 1 Haziran’da 2019lu grupları başlayacak okulun bildiğim kadarıyla oyun grupları da var ama annesiz (kızım 22 aylık)
Selin3244 Sedalinka12 melodi anaokulu kres ilkyuva haznedar tarafında butraflarda olduğum için bagcilar bahcelievler dedim yakın olan yerler
Sedalinka12 Onun dışında atölye florada var oyun gurubu ama ebeveynsiz, ayrıca kreş Kartaltepede günlük 80 TL ben direk kreşe yazdırdım Doğafen e haftaya başlıyoruz oryantasyona
Sedalinka12 Selin3244 bu okullar bana uzaktı sanırım hiç bakmamış olabillirim hatırlayamadım çünkü , biraz Bahçelievler merkezde baktım