Mom0988 Günaydınlar. Kızımla bugün göz muayenesine gidicez.Sorum normal göz muayenesinde 2.5 yaş bebeklere nasıl bakılıyor.Bide kızımın yabancı insan ve doktor fobisi var sizce beni neler bekliyor.Muayne olmadan dönermiyiz sizce çok tedirginim şuan.
Mom095 Mom0988 2.5 yaşı bilmiyorum ama 2 aylıkken göz muayenesi yaptırmıştım. Bikaç farklı aletle bakmıştı. Öyle acılı bi işlem değildi. O sırada bebeğim uyuyodu hatta. Bizim o dönem sorunsuz geçmişti. Ama korkmayın acılı bişi olmuyor
Mom0971 Mom0988 kizim 7 aylikken yaptirmistik goz muayenesini ilk once objelere bakiyor mu diye kontrol etti hareket ederek vs vs sonra bi kac cihazla bakmaya calisti en son damla damlattilar canim
Cheddar Mom0988 canım uzaktan makine var ona baktırıyolar ölçüm için. Sonra damlalı muayene yapıyolar. Fobisi varsa biraz zorlayabilir ☹️
Annis-ogul Mom0988 öncesinde evde cocugunuzla oynayabilirsiniz cnm sizi muayene etsin siz onu edin ve gözlerine bakın oynayın ve Dr culuk oynamak için başka yere gideceğinizi söyleyin. İlk önce Dr yalandan size baksin sonra çocuğunuza ki korkmasın hem de oynamış gibi olur .ölçüm alırlar önce cnm fotoğraf çekileceğini zi söylersiniz
Minico Mom095 Bugün kızımı götürdüm muayeneye sadece ışıklı biz cihazla baktı o kadar anlamadım bende üç aylık kızım bu kadar basit bir islemmi
Mom0988 Mom095 Bizim genelde prematüre olduğu için rop yapıldı.İlk defa normal göz muayenesine gidicez.İnsallah kolay geçer.☺️ Teşekkür ederim.
Mom0988 Mom0971 Ya inşallah baktirabilirim canım acayip korkuyor doktordan falan inşallah canını yakmadan bakarlar.
Mom0988 Minico Bı sorun görürse heralde damla ile bakıyorlar inşallah bizimkide o kadar basit olur.Dunden beri karnıma ağrılar girdi 😬😬
Mom095 Minico bizimki farklı üç makineyle baktı canım. Ama kısa sürdü evet. Bide prematüre bebeklerde rop muayenesi oluyomuş sanırım o çok zor oluyo diyolar. 1 yaşında tekrar göz muayenesine götürücem. 1 yaşında tekrar yapılıyomuş kontrol
Mom0988 Cheddar Uf damla kısmı sıkıntılı gibi ya ilk defa normal muayne olcak genelde rop bakıldı.Acayip korkuyor saglikocaginin yanından geçerken bile buraga girmeyelim die ağlıyor.Gecen bankaya gittik hastane sandı girmeyelim anne hastaneye diyor.İnsallah kolay geçer.
Cheddar Mom0988 doktor çocuk dilinden anlıyorsa kolay olur. Bodoslama dalınca doğal olarak korkuyor bebelerde 🙄
Mom0988 Cheddar Aynen öyle ya gidip geldik canım çok şükür temas bile etmedi doktor her sene yine getirirsin problem olmazsa dedi.