ElifTGM Gizemabc Doktor görmeli. Siğilin nedeni cinsel yolla bulaşan birşey mi yoksa vücuttan kaynaklı mı test yapılmalı. Birde özel bölgesi yani. Ben olsam burdan gelecek şunu yap bunu yap yorumlarını dikkate almaz, hastaneye yollardım.
Feyyyzza Gizemabc eşimde var ama et beni tarzında. Ondan bana da geçiyor. Randevu almamız lazım artık nolcak bilmiyorum
Ayseciginannesi Gizemabc bende vardi. Doktor dogal elma sirkesi onerdi. Kokusuz islak mendile elma sirkesini dök ve gunde bes alti defa siğili silin. İnanamicaksiniz iki haftada yok oluyo
Gizemabc ElifTGM Defalarca cildiyeye gitti, spreyle tedavi ettiler; ancak sigil yok olmadi. Dedim belki alternatif tipla bir tedavisi vardir. Ondan sordum
ENA Kuzum bu herpes denilen çok ciddi ve cinsel yolla bulaşan bir virüs. Eşinde varsa sende almışsındır. Mutlaka çift olarak doktora görünmelisiniz.
Gizemabc ENA Bende de gebelikte cikti, yaktirdim zaten. Gecti. Esim de defalarca cildiyeye gitti sprey sıktilar onunki gecmedi
ENA Gizemabc kuzum bu tedavisi cok zor bir hastalık, cok eşli kişilerden bulaşıyor. Yaktirsaniz bile tekrar eder. Eşli tedavi gerektiyor. Kadınlarda rahim ağzı kanserine kadar götürüyor. Acilen tedavi olun.