Cimcime61 Merhaba kızım 11 aylık ve bazen yemek yapmayı bırakın WC bile gidemiyorum yapışık ikiz olduk hiç ekran göstermedim bi kaç kere açayım dedim baya baya ilgisini çekiyor. Sizler ekran ne zaman gösterdiniz evet iki yıla kadar önerilmiyor ama bazen imdat olarak gerekli gibi
Mom022 Cimcime61 ben 1,5 yaşından beri kontrollü izletiyorum artık. Günde yarım saati geçmeyecek şekilde. Ama anlatıldığı gibi televizyon çocukları aptal ediyor savlarına inanmıyorum. Artık dijital çağda yaşıyoruz tv olmasa da bir şekilde maruz kalıyorlar. Kontrollü olduğun sürece bir problem olmuyor ama 11 aylık yine biraz küçük gibi. İs yaparken telefondan çocuk şarkıları açıp bir yandan dans edebilirsiniz 😌
Duygusm Cimcime61 Bizim doktorumuz uygun içerikleri fazla olmamak kaydıyla izleyebilir demişti. Ben de ara ara açıyorum. Fazlası kesinlikle zararlı ama arada bir beş dk bakması da o kadar korkulacak bir şey değil. Ben de ilk zamanlar üç yaşına kadar asla diyordum ama şimdi öyle düşünmüyorum.
Efy Aşırıya kaçmamak şartıyla izletiyorum 27 aylık kızım. Bizde dediğiniz gibi yapışık ikiz gibiyiz 1 dkka vaktim olmuyor bazen açıyorum 10 dkkadan sonra ondanda sıkılıyor gerçi :)
SheShines Kesinlikle alıştırmayın, ben bu hataya düştüm ve asla vazgeçtiremiyorum tvsiz müziksiz hayat yok gibi bize, gelişimi için de iyi olmaz hala vazgeçtirmek için uğraşıyorum ben 😕 Bunun yerine müzikli oyuncaklar alın ışıklı vs ilgisini çeker