Gelincik06 Sürekli memede 4 aylık gece yatarken bile artık yanımda yatıyor arada meemyi arıyor veriyorum bu iki emiyor yatıyor bu durum düzelir mi ilerde ek gıdaya falan geçince yoksa böyle mi devam eder emzige tekrar alistirayim mi
Cns_28 Gelincik06 haklısınız biraz zorlayıcı oluyo ama onların en rahat ettiği yer bizleriz ☺️☺️ Bence emziğe hiç alıştırmayın ben hiç vermedim gerçekten bir yararı yok emziğin. Benim oğlum 6 aylık şuan biraz daha rahatız artık uyurken meme aramayı bıraktı diyebilirim 👍🏻
Cns_28 Gelincik06 büyüdükçe uykularda değişiyor gerçekten önceden memede uyurdu hep sonra uyku rutini yapmaya başladık. Uyku öncesi banyo kitap okuma emzirme sonra sevdiği ninniyi söylüyorum uyuyo artık. Tabiki bazen memede uyumak istiyo bende uyutuyorum memede. Ama beni zorlayıcı düzeyde değil daha rahatız artık.
Cns_28 Gelincik06 yokk tam tersi inanılmaz keyif alıyo o da bende ☺️☺️☺️ Bi de hava çok sıcak burda o yüzden hergün alıyoruz. Sizinki biraz küçük belki tek başınıza yaptırmakta zorlanıyo olabilirsiniz ama oturtmaya başladığınız da küvetine oturtup yıkaması çok keyifli 🌸☺️