Tugbakivanc Hanımlar yumurta tadımı yaptıracağım ama kuru gelir mi acaba zeytinyağı ya da sütle biraz yumuşatmak mı lazım? Öylece haşlayıp versem yutabilir mi?
PudraKokusu Tugbakivanc ben peynir alti suyu kattim azcik, azcikda z. Yagi damlattim ilk gun tabi yarimin yarisini verin, bgn tam sari vericem, hic zor lanmadi acikcasi
Gamzeburkan Tugbakivanc ben hiç bisey koymadan minik minik tattırmıştım baktım sorun yok devam ettim sade yedirmeye ☺️
antropologanne Tugbakivanc Yumurtayı çok iyi haşladıktan sonra biraz zeytinyaĝı veya teryaĝı ile kayısı kıvamına getirip verebilirsiniz. Sade verince damağına yapışıp yutamıyorlar.
Tugbakivanc PudraKokusu ben de bugün başlamak istedim 6 ay 26 günlük oldu 7. Ay da artık kahvaltı öğünü de ekleyeceğim. Siz ne zaman başladınız tadım için beklediniz mi 7. ayı? Teşekkür ederim 🌸
Tugbakivanc Gamzeburkan ben de aslında sade vermek istiyorum direkt onun tadını alsın diye ama yutabilir mi katı ve yapışkan ya onun için tedirginim
PudraKokusu Tugbakivanc yakinmisiz bizde 5 kasim doğumluyuz beklemedim su an herseyi yiyor, istekli olunca verdim ben herseyi sevdi cok şükür 🙏
Gamzeburkan Tugbakivanc ya benim kızım cignemeyi falan çok iyi biliyordu güvenim tamdı o yüzden cekinmedim ama için rahat değilse sıvı biseyle açarak verebilirsin ☺️
turansmom Tugbakivanc Zeytinyaglı yemıyor. Biraz labne yada süzme peynir koyuyorum yada bir damla su damlatıyorum sade verince cocugun damağına yapışıyor