Kızlar henüz 23 yaşındayım 7 senedir baş ağrısı çekiyorum şiddetli İstanbul’da 3 devlet hastanesibe gittim emar ilaçlı emar çekildim baş agrimin nedeni bulunmadi. Beynimde kist çıktı oda ağrı yapmaz dendi. Kist göz damarların ortasında büyüdüğü anda görme kaybina , hormon bozukluğuna vs neden olur göz için bir sürü tetkik istendi randevu aldım ama 3 ay sonra verilmiş o arada başka şehire taşındık yaotiramadim. 6 ayda bir kist için kontrole gitmem lazımdı gidemedim. Üstelik diz kapaklarimda açılma var. Kollarda sinir sıkışması var ameliyat olmam lazımdı virüs nedeniyle ertelenmiştim. Kurbandan 1 hafta önce kaynanamın yanına gitmeyi düşünüyorum Yozgat’a onların arabaları olduğu için hastaneye rahat giderim. Şuan ankaradayim 2 çocukla gidemiyorum. Hastane de uzak. Cekap için hangi bölümden randevu almam lazım. Bu hastalıklarının için tek tek randevu almak istemiyorum biranda hepsinin durumunu öğrenmek istiyorum bu mümkün mü ? Üstelik 1 senedir sırt bel boyun ağrısı ve 1 aydirda ayak altlarim ağrıyor sanki kramp girer de sonradan ağrısı kalır ya öyle topallayarak yürüyorum resmen