Sare37 Ek gıdalara tadımlarla başladık. Uzun zamandır gece uykularımız bozuldu. Gece resmen kaka yapabilmek için uyanıyor 4 gibi. Siz de aynı sorunu yaşayan oldu mu? Bu sorunu yaşayanlar nasıl çözümler buldular ? Yardmcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻
Epifenomen-gkc Sare37 balkabağı elma ve kayısı bu soruna yol açıyor. Bunları bilerek sabah erkenden vermiştim.
Babybloom Sare37 çözümü yok malesef, zamanla kakayı başka saate almaya başlıyor ama biz de öyle bir ay kadar saat 5tw uyandık kaka için🙄
Sare37 Epifenomen-gkc ya ben de özellikle elmada ve balkabağında farkettirmeden böyle bir şey . Acaba bana mi öyle geliyor diyordum🤦🏼♀️ Ben de daha erken vereceğim sağolun 🙏🏻
Epifenomen-gkc Sare37 Rica ederim özellikle balkabağı çorbasını kontrollü verin, kızım azıcık kabız gibi olsa azıcık veriyorum balkabağını ertesi sabah sulu sulu bez dolduruyor. Baya etkili
bozobeydrk Sare37 bence olur. Yumuşatır çünkü yediklerini. Normalde kabız olunduğunda zeytinyağı içirin diyorlar ya zaten.
Sare37 bozobeydrk başlangıç miktarı olarak ne kadar katmalıyım zeytinyağı? Ayrıca tüm pürelerine katıyor musunuz? Meyveli olanlara özellikle
bozobeydrk Sare37 ben daha ek gıdaya başlanmadım ama pürelere bir çay kaşığı ekleyecem. Patates falan normalde de kabız yapar çünkü. Arkadaşıma doktor da bu şekilde önermişti.
Balbocegimm Sare37 sadece anne sütü almasına rağmen maalesef doğduğundan beri gece kaka için kalkıyordu. Hatta bir dönem sırf kaka için emmeye kalkıyordu emerken kaka yapıyordu 🤦♀️ Zamanla 2-3’de yaparken 5-5 buçuğa aldı kaka saatini. 5 buçukta kalktığında almıyorum yatağından 6’ya kadar böyle yapa yapa en erken 6’da kalkmayı öğreniyor.
Sare37 Balbocegimm kaçıncı ay civarıydı düzene girdiğinde acaba 😬 hiç düzelmeyecek diye korkuyordum ben de 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ İnşallah bizim bebikte anlar bu durumu
Sare37 bozobeydrk ben de bir deneyeceğim. Biraz daha erken saatte yedirecem bir de. Belki akşama doğru yaparda gece rahatsız etmez
Balbocegimm Sare37 ben uyku eğitimi verdim 6 buçuk aylıkken ama sadece kakadan dolayı değil artık emmeyi bıraktığı halde çok kalkıyordu gecede 12 kez falan ondan sonra rayına oturdu.
Sare37 Balbocegimm normalde 3 ya da 4 saatte bir kalkardı . Uyku eğitimi nasıl verdiniz ? Bir uzmandan mi yardım aldınız kendiniz mi?
Balbocegimm Sare37 yardım aldım uzmandan ama öncesinde de kucağımda uyumaya alışkındı önce kucaktan yatakta pış pışa alıştırdım. Pış patla uyumaya başladıktan sonra da yardım aldım. Uyku saatleri, rutinlerle baya yol kat ettik.