Olric11 Sormak istediğiniz varsa bilgi verebilirim ☺️ Çok korkuyordum oğlum kolik. biz sorunsuz halletdiysek herkes başarabilir ☺️ Üstelik üç büyük valiz, iki sırt çantası, bir bebek arabası ve battaniye ve oyuncaklar 😅
Elifhakan12 Olric11 maşallah size bizde 12 haziranda kızımla İstanbula uçacağız umarım bizimde sorunsuz geçer, kızım çok hareketli ve mızmız nasıl olacak bakalım
sonsuzmutlulukkk Olric11 Bizde kurban bayramında kayınvalideme gitcez ailecek görüşmeyeli 4yil oldu çok korkuyorum ucakdan😪
Olric11 Elifhakan12 sonsuzmutlulukkk Ocakgunesim Berilberen Didem_AVCI93 oğlum öncelikle kolik kucak delisi 6 ay 27 günlük Yolda kesin sevdiği bir iki oyuncak mutlaka olmalı oğlum uçakta kustu yanınızda mutlaka önlük kıyafet olsun. havaalanında bebek önceliği var mutlaka görevlilere söyleyin check in İşlemlerindeki kuyruk fena biz iki dk hallettik. uçağa kadar bebek arabasıyla gittik büyük bir poşet verdiler koyduk Bebekleri genellikle cam kenarına veriyolar uçak kalkmaya başlayınca motor sesi korkutabiliyor hemen müzikli bir oyuncağını açtım. kalkışa yakın mama verdim almadı emzik verdim hemen( yanımızda 2 aylık bebek vardı annesi bişey olmaz dedi hiç bişey vermedi ) kalkışımızda sorun olmadı. zaten önümüzde ekran vardı onunla oynamaya başladı. başka çoçuklar ağlayınca korktu ama sakınleştirdim 10 dk sonra pat uyudu ☺️ İnmeye 5 dk kala uyandı camdan baktı. Valizler için mutlaka havaalanında yardım ediyor görevliler. Aklımdakiler bunlar arkadaşlar inşallah karışık olmaz. Yine sorunuz varsa alabilirim
Berilberen Olric11 yanınıza kesınlıkle sunu almam gereklı dedıgınız bısı varmıydı acaba vbızde seyehat e cıkacagızda 😊
Durununannesi06 Berilberen su oyuncak ayına gore etkınlıklı oyuncak ince battanıye ınce sapka yada bere ucak soguk oluyo usutme ıhtımalıne karsı suyu sokabılırsınız ucaga normalde yasak ama bebek oldugu ıcın ızın var bılet kesımınde sıra beklemnıze gerek yok oncelık sızın gecebılırsınız mama ıcın ucakta sıcak ve soguk su temın edıyolar baska sorunuz varsa yanıtlarım❤️Ikı kere ucak yolculugu yaptım kızımla
Didem_AVCI93 Olric11 benim de kızım 6 aylik bizde ankaraya gidicez 1 hafta sonra napcam nasıl gidicem uçakta aglar durmaz diye çok korkuyorum yanıma ne almalıyım nasıl sakinlestirmem gerek ağlarsa hiç bi fikrim yok çok stres yaptım
Olric11 Didem_AVCI93 arabam büyüktü korktum alırlarmı diye uçağa kadar arabayla gittik sonra poşete koyup aldılar. Yolculuk sonunda tekrar poşet ile getirdiler bagaj almaya gitmeden tekrar uçaktan arabayla indik. Ve kilodan sayılmıyor araba
Durununannesi06 Didem_AVCI93 ucagın kapısına kadar gturuyorsunuz orda elinizden alıyolar ucaktan ınıncede verıyolar canım
Olric11 Didem_AVCI93 türk hava yolları. Genel de aynı sistem ☺️ Bebek önceliği Bebek arabası zaten bebeğe ait hiç bir şeye dokunmuyolar
Olric11 Didem_AVCI93 söyle söyleyim kolik asla kucaktan inmez devamlı ağlar üstelik oyalaması çok zor. Benimde elim ayağım titremişti nasıl olcak diye ama çok şükür havaalanından herkes yardım ediyo koca üç valiz sırt çantaları indir bindir acele etdirmiyolar. Hatta görevli bayan bebekli bekleyin işini bitsin diyor arkadan hemen kimseyi almıyolar kontrollerde