Htc-kzy Slm kizlar bebegim 17 gunluk 4.360 gram doğdu 2 saat kadar emziriyorum ve doymuyor 60 cc mama veriyorum oyle doyuyor sizler nasil yapiyosunuz cokmu fazla acaba kafam cok karışık ve 5 saat falan uyuyor kaldiriyorum emzirmek icin tekrar uyuyor bu sure zarfinda topuklarindan falan oynuyorum yine yok 😔😓😕😟
Setenayali Htc-kzy ilk günler sarılık riski oluyor 2saatte bir mutlaka beslemeniz gerekiyo sütünüzü sağarak arttırabilirsiniz sık sık da emzirin sağlık ocağına götürüp kilosuna baktırabilirsiniz ona göre mamayı ayarlarsınız
Melisokdem Htc-kzy maşallah hepimizin bebegine benim bebegimde o kilolarda doğdu 18 günlüğüz bizde 60 cc o kiloya göre gayet normal ben 3 saatte bir veriyorum Sarılık riski oldugu için uyandır mutlaka ver
Lavitaebella Htc-kzy bence mama işine fazla girmeyin,bebeğiniz çok küçük alışırsa sütünüz artmaz sizi emmediği için ve biberondan sonra sizi emmek istemez. Bol bol emzirin. Uyuması da mamayla çok doyup hazmetmeye çalışması.
Htc-kzy EzgiDuru beslenme olayi cok kafami karıştırıyor 2saatte kalkmiyo ilk once emziriyorum 2 saat kadar sutum.yetmiyo galiba 😔
Setenayali Htc-kzy sarılık yoksa da 2saatte bir emzirin doymadığını nerden anlıyorsunuz bebekler ilk zamanlar devamlı emmek ister çok normal çişini kakasını yeteri kadar yapıyosa mamaya gerek yok
EzgiDuru Htc-kzy pardon 2 saat boynca mi emiyor onu anlamadim. Emzirio üstune 60 ml veriyorsunuz ya cok yok tuttugu için uyanmayabilir ama 30 gun gece 3 gunduz 2 saatte bir besleyin muhakkak. Uyanmazsa soyun altini acin uyanir ☺️
Htc-kzy EzgiDuru 2saatin 1.5 saati emiyo 60 cc mama sabah bide aksam veriyorum gun icinde 3saatte bir emziriyorum ama 20 dakka kadar sonra uyuyo altini aciyorum uyanıyo gogusume alıyorum 2 cekiyi tekrar uyuyo kulaklarından ayaklarından en fazla 20 dakika emiyor
Fatmanaz Htc-kzy canım sen onun karnını mamayla tam doğurduğun için çok uyuyor tabi sarılık yoksa mesela benim kızım beni emiyor o zaman az uyuyor biberonla verince doyunca yediği için 7 saat bile uyuyor ben uyandırıyorum
EzgiDuru Htc-kzy oyle dusunme yaa 20 dk tek bi gogsu emzir sonraki emzirmede oburunu o sekilde git 20 dk süper bence
Htc-kzy Setenayali emziriyorum cok agliyor surekli aranıyor bende mama veriyorum 30 cc yaptim yetmedi tekrar yapiyorum onuda yiyo aranmiyoda sakinliyor
Htc-kzy EzgiDuru bugunde oyle yapayim uyandirincada surekli aglii ama napiyim bide oyle yapayim saat kurayim bari teşekkür ederim 💕
Lavitaebella Htc-kzy ayrıca 5 saat çok fazla en fazla 2 saate bir emzirin. Ayrıca her ağladığında da(ilk günler için) mamayı düşünmeyin ilk fırsatta,sütünüz artsın.
Htc-kzy Lavitaebella zaten ilk once hep emziroyorum sonra mama hep degil zaten gunde 2 defaa aralarda beni emiyo uyuyo