Derasya Merhaba anneler kızım 6. Ayında şuanda ben kulaklarını deldirmek istiyorum ama evde köpeğimiz var sizce bu ortamda ve bu yaşta deldirmem mümkün mü
Birkucukeylulmeselesi Derasya biz 5,5 aylıkken deldirdik sonra küpesinin arkadı düşmüş ağzında bulduk küpeyi de çıkarttık bi hafta sürmedi kapanmıştı bir yaşındayken tekrar denk geldi deldirdik sağlam küpe olduktan sonra bir sorun yaşatmaz ne olabilir ki ☺️
Selinsu1 Derasya ben 1 yasinda deldirdim ama hep daha erken deldirmek istemistim nasip oyleymis diyim. Kopekli ortamda ne olur bilemedim
susiron Derasya Merhaba lütfen yanlış anlamayın sadece bilgilenmek için soruyorum kulak deldirmenin köpeğiz olmasıyla sorun teşkil edecek kısmını anlamlandıramadım ne gibi sıkıntı olabilir neyden endişelendiniZ acaba .Bilmediğim için merak ettim şu saatte kafama takıldı 🙆
Elv_18 Ben sağlık açısından zararlı mı erken aylarda diye sormuştum doktoruna .Diş dönemleri kulaklarıyla çok oynuyorlar ya da keşif süreçlerinde de elleri kulaklarında oluyo diye doktor ileriki yaşlarda daha doğru demişti bize .
Gulsenck Elv_18 bende düşünüyordum 6aylık olucaz ama diş dönemi kulaga vuruyormuş sürekli kulaklarla uğraşıyormuş bebek ve benim kızım uyku geçişlerinde kulagını çekiyor koparırcasına kulagı ağrıyor sandım doktora götürdüm dişten yapabilir kulagında bişi yok dedi demem o ki bu aylarda deldirilmese daha iyi bencede
Birkucukeylulmeselesi Kukuli4198 canm bizimkide toptu ama arkası nasıl çıktı anlamadım şimdi de eczanenin taktığı düşüyor zaten bu düşme ayağına altın küpemiz gitti maalesef kaybettik🥲hemen takmayın size tavsiyem varsa altın küpeniz ellemeyin eczacınınkiyle dursun çpcukta çekip atabilirdi bizimkini
Elv_18 Gulsenck evet ağrı kaşıntı şeklinde en çok kulağa vuruyomus maalesef. Diş olmasa bile istemsizce de çekiştirebilir. Benim kızım tokasını bile çekiyor küpeyi kesinlikle yolar 😀
Derasya susiron köpeğim çok dışarı çıkan blr köpek gün içerisinde 3 4 defa bahçeye çıkıyor eve patilerinden mikrop getirebilir diye
Derasya Herkes kulakla ilgili yazmış benim kızımın uykusu gelince burnu kaşınıyor kulağının farkında değil galiba hiö elini kulağa götürdüğünü görmedim 🤣
Zerya Benim kızım normalde kulağına çok dokunan biri o yüzden tereddüt ederek deldirdim ama 9 aylıktan deldirdim Bi sıkıntı olmadı dokunmadı yani şimdi 1,5 yaşında ama arkası vidalı olanlardan almayın küpeyi onlar batıp canlarını acıtabilir.
Birkucukeylulmeselesi Zerya birde düşüyor canım bende alırsam halka alıcam galiba kaybettik altn küpemizi maalesef