Ozgoktug3110 Hanımlar merhaba oğlum 7 aylık oldu ne zaman altını açsam pipisini koparacak gibi kasıyor görünürde bisey yok hava da aldiriyorum biraz ama yok dikkat dağıtıyorum eline oyuncak veriyorum atıp gene onu çekiyor yani başına gelen var mı böyle bişey 🤷🏻♀️
Mircet Ozgoktug3110 benim de kızım var daha bugün doktora bunu sordum😂 bizimki popişine yapıyor bez markasını değiştirin ya da bir beden büyük beze geçin dedi😂
serebro Ozgoktug3110 keşfediyor kendini her zaman kapalı olduğu için doğal olarak ısrarla dokunmak istiyor
bayankitapkurdu Ozgoktug3110 asla müdahale etmeyin tepki vermeyin. Keşfediyor vücudunu dikkatini çekiyor. Oğlum 1 yaşında hala bazen bezi çıkardım mı eli gidiyor. Tepki vermek çok yanlışmış.
KoalasMom Ozgoktug3110 Oğlum 8 aylık yaklaşık bir aydır oda yapıyor ama görmezden geliyoruz hiçbir şey yapmıyormuş gibi davranıyoruz normal altını değiştirip kapatıyoruz. Vücutlarını keşfediyorlar gayet normal böyle yapması
Ozgoktug3110 bayankitapkurdu evet müdahale yanlismis bende okumuştum onu ben sıcaktan sürekli kapalı ondan diye düşünüyordum açıkçası
Naylonbranda Ozgoktug3110 7 ay 12 günlük benimkide aynı kasiyo gibi altını açınca sürekli elini atiyo,aynı dediğiniz gibi tutup cekiyo eline gelirse,bende araştırdım kesfediyo çıktı sonuç,birde extra sorayım bez sayınız kaç günde dolu dolu mu bezler
Ozgoktug3110 Naylonbranda 4 kez cisli bez alıyorum altından şimdi ek gıdaya geçtiğimiz için fazla kaka yapmıyor 2-3 günde bi de kaka yapıyoruz günden güne degisiyo tabi
turansmom Ozgoktug3110 Bizimde 7 ay 3 günlük aynı dediklerinizle. Elini çekmiyor bir bez bağlayayım, tutup çekiyor dedikleri gibi keşiften ama inşallah koparmadan biter bu keşif meraki. 😀😀
Ozgoktug3110 bikerem yani sunnet ettik 3 aylikken her alt açtığımda geriye doğru itip komple temizliyorum
Arasinannesiiiii Ozgoktug3110 havalar ısınıyor bence bez rahatsız ediyor ve açınca anlık kaşıntı olabilir yaz aylarında regl olunca kaşıntı oluyorya onun gibi olabilir. Ama yinede siz üstüne durmayın, bizimki 2-3 gündür başını sallıyor essek birde tatlı oluyor onu yaparken üstüne durmuyoruz hiç ama gülmemek için kendimide zor tutuyorum.