Martannesi12 Tubasel24 Canım birkaç güne gelecek inşallah , stres yapma , bol bol su iç ve keyfini çıkar miniğe kavuşmanın 🙏
sevgi88 Tubasel24 gözün aydın canım. Bol bol su iç ve bol bol emzir asla emzirmekten vazgeçme emdikçe gelecek ve artacak birde humanna nın emzirme çayını al e bebekte indirimli alabilirsin. Malt içeceği var onu mutlaka iç.
Wanderlust Tubasel24 mamayi biberonla vermesinler meme reddine sebep olabilir sutunuz gelince memeyi almayabilir. Kasik veya siringa ile deneyin her ihtimale karsi. Simdiden hayirli ugurlu olsun saglicakla buyutun🌸
Tubasel24 sevgi88 aldım çayı içtim bugün 2 kere emziriyorum cekiyor ama süt gelmiyor insallah gelir 🙏🏻
Sancar Sıcak su torbası tutabılırsınız goguslerınıze. Bırde goguslerınızı sıcak suyla yıkayın cesmede. Bı de duş almayı gecıktırmeyın. En gec 3. Gun duş alın. Gozunuz aydın bu arada. Saglıcakla buyutun ınsallah bebegınızı
mertveannesii_ Tubasel24 gözünüz Aydın öncelikle. Benim de hemen gelmedi 3 gün sonra geldi ve o 3 gün göğsüm den kan geldi. Komposto için sütünüz gelmese bile emzirin ki sütünüz emdikçe gelsin birde bana hastanedeki ebe bestlak damlayı önermişti onu kullanmaya başladım güzel süt yapıyordu ben faydasını gördüm birde ılık duş iyi geliyor