pogcayanakannesi Marjinal_Anne2 oğlumun adıda çınar. Çınar agaci altina gomersem daha da saglam olurr 😊😊
_tospikannesi Karabiber57 2 yasına gircez hala evde hatta 6 aylıkken sünnet oldu dr o küçük kesılen deriyi de vermişti onuda saklıyorum ama içimde huzurlu degıl gömmem mi dogru evde durması mı bilemedim 😕
DefneVeraasigi cokgezenti_30 o kordon kanı için geçerli . Hastalık durumunda kurumuş değerleri ölmüş bi bağın işe yarayacağını düşünmüyorum 😇 ama araştırmak lazım emin değilim bu bilgiden 😇😇
cokgezenti_30 DefneVeraasigi kordon kanı farklı birşey oluşan hastalıklarda genetiğe bakılabilmesi için gerekli olabiliyor
Nescafe Karabiber57 görümcem kızının göbek bağını okula gömmüş şuan kızı okulu ve derslerini çok seviyor . Benim kızımında göbek bağını aldı kızının gittiği liseye gömdü hayırlısı bakalım ne kadar gerçek bilemem . 😬
Canimbebegim Karabiber57 nemımkı de duruyor hayla ama dogrusu bır topraga gommrkmıs neresı olursa onemsız onemlı olan topraga gerı gommek hatta tırnaklarını dahı topraga gommek gerekmıs
HazelK Karabiber57 kızıma kutu ayarladım orda ultrasonları göbek bağı duruyor ilerde saçını kestirdiğimde onuda koymayı düşünüyorum 🥰