Mom0791 Asel_2020 1 yaşına girdi girecek hala emrkleöıyor bızımkıde boylelerı dırek yurutecekmıs dıyorlar etrafımdakıler
zeytingozlusaremm Asel_2020 lütfen üzülmeyin her bebek kendine özeldir direkt emeklemeden yürüyecek belki annesi 🥰teşvik edin yatırın yere siz emekleyin görsün sizi belki taklit etmeye çalışır bir bakmışsınız tutunarak kalkıp birden yürümeye başlar yavrunuz
Ayazege06 Asel_2020 Benim oğlum da 8 ay 15 günlük emeklemiyor ama sırt üstü yatarken yüz üstü dönüyor yürüteciyle geziyor her bebek farklıdır kesinlikle ben oğlumu diğer bebeklerle kıyaslamıyorum gayet normal bi durum.
Asel_2020 Durucilla yoknya bizimkisi dönüyor oturuyor istediği gibi davranıyor ama emeklemiyir çok canım sıkılıyor ya bugün 8aylik olduk ama
Asel_2020 ikiKudurukAnnesi ellerinin üstünde durmuyor etrafında donuyor ama yani şöyle kendi ekseninde dönüyor yani ama dönmüyor
Minik_SerCem Asel_2020 canım benim kızımda 8 ay 6 günlük emeklemiyor yerde yuvarlanarak kendi etrafında dönüyor takma kafana bellide geç emeklemesi daha iyidir peşinden çok koşturmaz☺️☺️
Gonci Asel_2020 benim oğlumda 10.5 aylık daha yeni başladı emeklemeye merak etme canım ayrıca her bebek emeklicek diye birşeyde yok🤗
Mom076 Asel_2020 bızım kısı 10 aylık emeklemıyor bacım korkma hıc bırseyde yoktur benım endişelenmem lazım
Kuzeydenizmoms Asel_2020 hic canını sıkma benim oğlum hem gec döndü hemde gec emekledi 9.ayinda emekledi ve bir günde bir anlik bir iki emeklemeye çalıştı birden gitti bende emeklemicek saniyordum🙏🏼
ssnnmm Asel_2020 eşimde bende ablamda emeklemeden yürümüşüz illa emeklemesi şart değil eğer ellerinden tuttuğunda ayakta durmaya çalışıyorsa dert etme bence
Asel_2020 ssnnmm benim eşimde bana diyor oda geç emeklemis herhalde ama ne biliyim ya belki ben hevesleniyieum bide arkadaşımın oğlu emekliye yürümeye çalışıyor ya onu gorunca hani ne biliyim
nneslihan Asel_2020 kızım 8. Ayın ilk haftasında emekledi, ama arkadaşımın bebeği emeklemeden yürümeye başladı 1 yaşına girecek Benim eşimde emeklemeden yürüyenlerden o yüzden canınızı sıkmayın hiç🌸
nisa1 Asel_2020 Canım benim kızım 12 ay 10 günlük emeklemiyor suanda desteksiz 8 9 adım atabiliyor bu sene yarı doğan bebek böyle kime sorsam emeklemiyor diyor