Cananakyildiz Merhaba hanımlar, Evinizde beslediğiniz evcil hayvanınız var mı? Varsa bebişinizle ilişkisi nasıl?
Elif1010 Cananakyildiz 2 kedi 1 köpeğimiz var kedimizin biri hamile Ankara’da veteriner arkadaşımız da eşimin işinden dolayı balıkesirdeyim 4 aydır 2 haftaya döneceğiz bir sürü bebeklerimiz daha olacak 😍 kediler biraz daha soğuk oluyor bence scotish ve british kedilerimiz sevmiyorlar oğluşumu yanına gelmiyorlar ama bebeğim denk gelip tutarsa da tırmalamazlar köpeğim terier tam bir bela ama çok çok seviyorum çocukları hiç sevmez bebeğimle de ağam şağam anlaşamazlar oyuncak kavgası ederler ama ısırmaz 😍😂
Cananakyildiz Mom022 harika görünüyorlar😍bizim de köpişimiz var ilk zamanlar ayak ucunda yatardı şimdilerde hareketlendi bizim oğlan canını yakıyor. Haliyle o da kaçıyor🤣
Mom022 Cananakyildiz yaa 🥰 dünyanın en harika şeyi değil mi ama ne güzel miras bırakıyoruz. Para pul değil merhamet ve şefkat 😌
Cananakyildiz Mom022 kesinlikle💚 merhameti, dostluğu, kusursuz sevgiyi onlardan başka kimden öğrenecekler🥰çok şanslılar. En iyi arkadaşları onlar olacak. Öyle telefon bilgisayar tablet bağımlısı olmayacaklar inşallah🙏🏻
Cananakyildiz Elif1010 müthiş yaaa bir sürü dostu var evinde😍😍 köpekler gerçekten çok inceler. Bizim köpeğimiz beagle deli gibi hareketli atlar zıplar ama oğlan yerdeyse hep dikkat eder ona zarar vermemek için. Köpekler daha hisli geliyor bana. Kedicikleri de severim tabii aman yanlış anlaşılmayayım🥰bu arada biz de Ankara’da yaşıyoruz😊
Cananakyildiz Elif1010 sağlıcakla doğsun yeni bebişleriniz inşallah tüyleri kadar sağlıklı ömürleri olsun🙏🏻
Elif1010 Cananakyildiz İlk doğduğu zaman pusete partileri uzatır bakardı babaannem ve annemi yaklaştırmazdı benim o der gibi şimdi oyun yaparak yere vuruyorum annem max kuzeyi dövüyor annen diyor gelip kolumu tutuyor ama sevmez 😂😂 Belkide bizim kedilerde sorun var soğuk nevaleler insan da sevmiyorlar zaten 😂 olsun biz onları çok seviyoruz 😍 Aaa neresi biz mamaktayız
Cananakyildiz Elif1010 biz de Kırkkonaklar’dayız. Max’in koruma içgüdüsünü severim ben😍 çok harikalar çok!!! Kediler canları isterse seviyor bizi canları istemezse sevmiyorlar nevi şahsına münhasır hayvanlar🤣