Benim kızımda 2 ay 23 günlük doğduğunda sanki elime pimi çekilmiş bomba almış gibi hissettim aynı şekilde benim kızımda hiç susmuyordu anneme gidip 1,5 ay orda kalmak zorunda kaldım denemediğim damla kalmadı. Her bebekte aynı etki olmuyormus. Biogaia+ Relektaz + sab simplex bunlar en çok memnun kalınan damlalar. Biz gecen hafta birde idrarda enfeksiyondan dolayı 1 hafta hastanede yatmak zorunda kaldık sonrasında biraz daha ağlamalar azaldı sanırım enfeksiyon kaynaklı sancılarıda oluyordu yani herşey bizde 2 katıydı. Suan da aglamaları oluyor ama ilk 1 ay da olduğu kadar değil zaten kriz anlarında ne yapsak susmuyordu sadece arabaya bindiğimizde sakinleşiyor. Bunların dışında masaj + yatağın üzerinde ya da pilates topunda zıplama belli bir ritimle + bebek uyutucu programı indirdim hala arada beyaz gürültüyü acıyorum. Özetle kendini yetersiz hissetme çaresiz hissediyorum hala bende ama kolik bebeklere zamandan başka ilaç yokmuş bende bitmesini bekliyorum krizlerinin ama çok azalıyor emin ol insallah rahatlıcaz 🙏 dua edelim 3 ay’a kalmadan bitsin 😊