Adesbade Kızlar kızım emerken mememi çekiştiriyor, bırakıyor sonra tekrar emiyor. Resmen kavga ediyor. Neden sizce ?
Gulnuraraserol Adesbade 3 aylıkken oğlumda bana öyle yapıyordu bi hırsla sanki ısırmaya çalışıyordu ama artık yapmıyor
Merveksr Adesbade benim oğlum. Uykusu olup uykuya dalamadığında. Doymadığında ve gazı olduğunda yapardı.
maysa-19 Adesbade benimki kafa atıyordu sanki şimdi mama ile memeyi ayırt ediyor mama istediği zaman geri çekiyor direniyo anlıyorum ki mama istiyo veriyorum Allah'tan emmeyi bırakmadı eğer biberon veriyorsan ondan olablir
Deletedmom381 Adesbade benim kızım da yapıyordu onu algıları geliştiği icin etraftakiler dikkatini cekiyordur demişti Doktoru. Emiyorsa sıkıntı yok, Gazi da olabilir.
NarTanesi Bi ara benim oğlum da yapmıştı çok değil ama 2-3 kez yaptı sanırım çok tatlı görünüyordu 😄 sizinki sürekli mi yapıyor
Mehmetalininannesi Benim oğlum da 2 haftadir böyle sanki sütüm azaldi ondan mi diye dusunym cok zor durum ama.
Defneninannesi1 Mehmetalininannesi aynı durumu bende düşünüyorum özellikle geceleri hem emmek istiyo memeyi verince de hırslı hırslı emip geri çekiliyor elimle sıktığımda süt geliyor ama o ememiyor mu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum doğduğundan beri doymuyor mu acaba hissi beni bitirdi😞
GamzeDerk Adesbade uykuya giremediğinde ya da gazı olduğunda benim oğlumda yapıyor memeden alıyor gazını çıkartıyorum sonra devam ediyor
Adesbade Defneninannesi1 öyle dşünme. Kızımın bezi ve kilosu konusunda sıkıntı yaşamadım. Şımarıklık yapıyor olabilirler 🙂