okuyanannee Kızlar bebeğim çok gaz sancısı çekiyor sürekli ıkınıyor içim gidiyor zaten prematüre, ne yiyim ne içiyim ? Ne yaparsam azalır kıp kırmızı oluyor uyumuyor sancıdan biogai kullanıyoruz ama işe yaramıyor
Ayazz54 okuyanannee aynı sorun bendede var deliriyorum o ağladıkça ağlayasım geliyor sanırım bizimki kolik bende burda beklim 😥
Rubab_Mommy okuyanannee Yemeklerinize bol bol kimyon koyun.Dereotu ve dereotu cayi icin Şu an aklima gelen bunlar
Zala okuyanannee biogaia bizde de hiç etki etmedi hatta bigün ben içtim öldüm karın ağrısından yazık vermeyin çocuğa. Rezene kimyon için bi çay kaşığı bebeğede cerebilirsiniz
Hilalaslan okuyanannee öncelikle cok geçmiş olsun umarım hemen çözülür bu durum. Benim bebeğim de cok gazlıydı ben hergün günde 2 defa kimyon çayı içtim kesinlikle soguk seyler yemedim içmedim ve ayaklarımı hep sıcak tutunca azaldı ve gecti sizde deneyebilirsiniz. Birde dustan sonra karnına zeytinyağıyla masaj yapıp sardım o da iyi geldi
okuyanannee Ayazz54 ağlama krizlerine çok girmiyor bizimki ama istisnasız her zaman inliyor ve ıkınıyor. Memeyi çekiyor kıpkırmızı oluyor sonra ağlama ve huzursuzluk. Ne yapacağımı bilemiyorum herkes bir şey diyor
okuyanannee Zala ay gerçekten mi 🥺 bazen vermeyi unutuyordum biogai yıl eşim kızıyordu bana neden dikkat etmiyorsun diye