sevgi88 Kızlar 10 gün sonra oğlum 4 aylık olacak sadece emziriyorum çok kilo aldım spora başlayacağım ama pul biberli yoğurt yemek istiyorum sizce emzirirken oğlum için bi sakıncası olur mu
Minneee sevgi88 Acı yemek alerji yapabilir vücudunda kırmızı kırmızı lekeler çıkabilir. Takip edin mutlaka
sevgi88 Minneee normalde de çok acı yerim emzirirkende yedim bi şey olmadı ama böyle yersem nasıl olur bilemedim
sevgi88 Zeynoopink 😱😱 yapmadım canım içim el vermedi şimdilik sadece spor o zaman. Bu ara o kadar bunaldım ki her gören aaaaa doğurmamış gibisin aaaa çok kilo almışsın. Elimden hiçbi şey gelmiyo daha ödemleri atamadım,adet olmadım kimseye dert anlatamıyorum
zbd sevgi88 bende doğumdan sonra kilo verip sonra da biraz aldım zaten doğum kiloları gitmemişti tam. Bir çözüm varsa bende uygularım benim kızımda 5 gün sonra 4 aylık olcak
Zeynoopink sevgi88 anca saçma sapan konuşunlar daha bebeğin küçük canım bana da öyle demişlerdi şimdi 60kiloydum oldum. Valla her gelen daha verme diyor mesela bol bol su iç yeşillik ye yeşil çay ic
Gzdzeynep Abur cubur ve şekerli gıdaları da hayatınızdan çıkarın sporla beraber çok kısa sürede iyi kilo verirsiniz.
sevgi88 zbd ben leslie ve zumbaya başladım 4. Ayda süt yerinr oturuyormuş 1 hafta sonra diyetisyene gideceğim. Birde bugün ebe ile görüştüm tatlıyı kesme tamamen azalt ekmek hamur işi ekmek yeme dedi
sevgi88 zbd dün sabah 2 yumurta yedim Arada kahve yanı bir çikolata küçük 3 lt su içtim sabah 1 saat leslie zumba akşam yine aynı akşam yemeğinde de bulgur pilavı ayran Akşam da emzirme çayı bir kase erik Sabah 300 gram gitmiş