Ecenisaannesi Merhaba lansinoh tekli olandan aldım bugun deneym dedm 2 dkkada 2 3 damla geliyor bebeğim 11 aylık ilk dega sağım yapıyorum sütümmü yok nedir sorun ?
Mbal Ecenisaannesi önce 2 dk masaj kısmı açık kalsın. Sonra kendisi sağma kısmına geçiyor. 4-5 dk öyle devam ediyor ben 3 yaprak yapıyorum. Sondan 2 düşük ayar yapıyorum. 20 dk sağıyorum. Bir ara süt gelmeyebilir ama 20 dk bitmeden kapatmayın makinayı.
Oznuryunus Ecenisaannesi benim sütüm çok olmasına rağmen normal süt sağma makinasiyla sagmaya çalıştım göğsüm acıdı bir iki damla bile çıkmadı elimle sagdim gelmişti bence bu sagmaya alışkın olmadigi içindir
HayDel Ecenisaannesi hastane tipi pompalar kiralayabilirsiniz. Lactina marka iyi mesela. İlk aylar bebeğim memeyi tutmadı ve hep bu cihazla sağdım. Çekim gücü ev tipi pompalara göre daha yüksek. Sütüm yok diye düşünmeyin. Cihazların çekim kuvvetine bağlı.
AybarsKaan Uzun süre sağmanız gerekiyor ben 1 saate sağıyordum anca oluyordu 2 dk içerisinde az süt gelir sonradan taziklenir çoğalır
Emine_1245 Canım ilk sağım yapiyorsan öyle hemen süt gelmeyebilir. En az 20 dakika sağ bak bakalım ne kadar olacak
Ecenisaannesi Ozlem_likce tabki yazarm ama suan diş çıkarıyor sürekli memede gece uyudktan snra denicem hemen 2 3 güne belli olur yazarım
Ecenisaannesi HayDel bebeğim 11 aylık şuan işe başlıcagım için hastane tipine gerek duymdm hep elimn altında olsun diye yanlış bişeyler yapmışm galiba arkdaşlar anlttı bide öyle denicem teşekkür ederim