ciwaninannesi Bebeğim üç ay bir haftalık kolik bebek aşırı sancısı oluyor bazen ağlama krizine giriyor hastaneye götürdük jel fitil yaptılar aradan kaç gün geçti hala bebeğim ağlama krizine giriyor gaz sancısından eczaneden paranox s fitil aldım ama reçetesinde ağrı ve ateş düşürücü yazıyor gazla ilgili bişey yazmıyor
elifhanimm ciwaninannesi gaz damlası kullanıyor musunuz, ateşi çıktığında yarım verilir en fazla masaj duş damla ile geçer
Serp-26 ciwaninannesi biz kullandık canım paronox fitil s olan değil biz kurtulduk 3 gün akşam sabah koydum uykularda düzene girdi çok rahatlıyor bebekler
dertlikerkenez ciwaninannesi doktorumuz ateşi 38’i geçtiği takdirde bebek kusuyorsa fitil kullandırıyor. Kusmuyor ise calpol. Bu fitil, yan etkisinden kaynaklı, kabızlıkta da kullanılıyor, gliserin kansuk’a alternatif olarak ancak gazla ilgisi yok.
Zeliha55 ciwaninannesi genelde bebekler ateslenince veriyor doktorlar ben bı kerekullandim kırka yakın ateşi vardı oğlumun doktor bize mecbur kalırsanız kullanın yoksa bulunsun sadece diyerek yazdı çok önermiyoruz sık kullanımi demişti doktorumuz
Tdof26 ciwaninannesi doktorum banada verdi günde bir defa yarım diye gazdan dolayı ama çok içime sinmedi denemek için bir gün kullandım bi etki etmedi zaten istemiyodum bidaha vermedim belki devamlı kullansam işe yararmıydı bilemiyorum ama kolikse bebeğin denemekte fayda var bence
Gizemaltrn ciwaninannesi bize doktor yazdı canım sabah akşam yarim ben faydasını gördüm gazini cikarmasinda
ciwaninannesi Hepinize çok teşekkür ederim okudum tüm yorumları kusura bakmayın cevap yazamadım eşimin köyüne geldik telefon pek çekmiyor❤️
Melisa59 ciwaninannesi ayy benim bebeğimde kolik sanırım uyanık olduğu sürede sürekli ağlıyor arada ağlama krizleri geçiriyor ve çok gazlı 😢😢 yarın doktor kontrolü var bakalım ne diycek doktor bebek 1 hafta snra 2 ay biticek büyük umutlarla 3 ay bitsin diye bekliyorum genelde 3 aydan sonra geçiyor diyorlar 🤷🤷
Aysenurrt ciwaninannesi ben iki aylık kızıma kullanıyorum ağlama krizine girdiğinde baya faydasını gördüm fitili verip bir saat bekliyorum kendi kendine çıkarıyor gazını