Zeyno32 Mom084 banada doğum gününde göndermişti bu ikinci. Soruları devamlı cevaplıyordum çıksın diye 🤣🤣
Zeyno32 Emiryigit denebunu.com siteye kayıt alıyorsun. Sana sorular soruyor,onları cevaplıyor sun. Profilini aktif tutman lazım kutu çıkması için. Bonus sorular oluyor onları da cevaplıyorsun. Ücretsiz ürün denemesi gönderiyorlar.
Zeyno32 Mucizem-Sare54 denebunu.com siteye kayıt alıyorsun. Sana sorular soruyor,onları cevaplıyor sun. Profilini aktif tutman lazım kutu çıkması için. Bonus sorular oluyor onları da cevaplıyorsun. Ücretsiz ürün denemesi gönderiyorlar. 🤣🤣
Karaninannesi33 Ysfmt persil deterjan vernel küçük boy nescafe karameli ve neutrogena 1,5 ml jel var bende bu ay üye olmuştum çıkmış hemen ama çok da fazla şey yok yani 😀
Zeyno32 Ysfmt bana güneş kremi 30 ml,emotion natural deodorant,büyük lipton ice tea,persil detarjan 110 ml, vernel çıkmış,birde indirim kuponu var😌
Zeyno32 Karaninannesi33 bana güneş kremi 30 ml,emotion natural deodorant,büyük lipton ice tea,persil detarjan 110 ml, vernel çıkmış,birde indirim kuponu var😌
Mini_ka Zeyno32 kahve, neutrogena Hydro Boost water jel, Persil çamaşır deterjanı, Vernel fazla bişey yok ama insan mutlu oluyor yinede 😊😊
Zeyno32 Mini_ka kesinlikle insan seviniyor,başkasından kutu gelince. Küçük şeylerle mutlu oluyoruz. 😍