Sibelakyz 3ay 3 günlük kızım var ve mama ile besleniyor. Her mamadan sonra sızıntı şeklinde su gibi bazen yogun bazen çökelek tarzı kusuyor. Gazını çıkardıktan sonrada kusuyor. İlk 2 ayda da kusardı fakat bu kadar yogun değil. Besledikten bi yarım saat kusmukla ugrasıyoruz Mamayı çok yogun vermiyorum 2 3 arayla 100-110 cc içiyor. Sizce normalmi.
Prensannesi3 Sibelakyz benim oglum bugun 3 aylık oldu 90cc veriyorum ve benm oglumda kusuyor neden bende bilmyorm cnm
Duygu34 Sibelakyz bebek reflüsü olabilirmi bizdede vardı öle sorun bebek reflüsü dediler bir yaşına gelince geçti
Purple Sibelakyz bnm bebehm 27gunluk 25 cc verdgim halde cikartyo emerse kusmuyo ozellikle mamayi kusuyo biberonla veriyorsanz hava cok yutar o yuzden cikartir bn cay kasigyla veriyorum mamayi
Duygu34 Ahsen123 reflü yatağı var söledi mi doktr bilmiorm size ama geçiriyor gerçekten bemim oğlm öle geçti
Duygu34 Ahsen123 aynen o evet aynen yokuş yapcında aynı işi görüyor benim oğlm olduğu gibi hepsimi çıkartıyordu
Nuraylarin Bizdede ayni sorunvar 3aylik olduk 150cc 4saatde bir iciyor ama kusuyor bazen geceleri pek kusmaz cunki hareket etmiyor direk uyuyor gazini cikardiktan sonra gunduzleri ayaklar hareketli oldugundan dolayi kusar fazlasini cikaroyor dedi doktoru bu ay yine sorucam zaten dogdugundan beri yumusak buyuk yastiga vicudunun yarisini koyup yan ve dikey pozisyonda yatiriyorumkorkumdan bogulur diye