BerkinAnnesi_32 Oğlum 27 aylık kızlar 3 gündür gündüz uyku istemiyor ve gece 11 12 gibi uyuyor varmı bizim gibi olan ☺️ çok yoruluyorum bütün gün zor oluyor
gulaykadir BerkinAnnesi_32 Ben oğlum 23 aylık zor uyuyor 2 saat uğraşıyorum hiçbir şeyden memnun olmuyo etkinlik yapalım diyorum 2 dakika sonra kaçıyo bozuyor istemiyor
gulay_candemir BerkinAnnesi_32 Benim bebegim de 26 aylik iki ay once emzirmeyi sonlardirdik emerken gündüz bir saat uyuyordu simdi uyumuyir gece de 11 bazen 12 gibi zor uyutuyirum arti sık sık uyanip agliyor bende anlam veremedim artik emmiyor neden dekiksiz uyumaz
BerkinAnnesi_32 gulaykadir benimki de oyun oynamıyor oyuncakla hiç ilgisi yok yaramazlık peşinde hep uykuyu sevmeyen bı bebek gündüz uyusa bile 1 saat ama 3 gündür uyumuyor gündüzleri
BerkinAnnesi_32 gulay_candemir bende kestim emzirmeyi gece sık uyanma yok çok şükür 1 yada 2 kez kalkıyor bazen hiç uyanmiyor zamanla düzelir alışkanlık dan kalkıyordur diye düşünüyorum ayy yalnız değilmişim bizde 12 yi buluyor uyuması 🙈😊