Kalps Seseff Süt ve süt ürünleri Yumurta Kırmızı et Limon Elma Portakal Muz Domates salatalık Kuruyemiş Soğan Mercimek Taze nane Kekik Vişne Tahin aklıma gelenler 🤣
Kalps Seseff maalesef. Yok alerji testinde hiçbiri çıkmadı bazılarından eminim bazılarından emin değilim ama yinede yemeye korkuyorum 😒
Seseff AA201207 yalnız değilsin😂 bende bilmiyorum çoğu gıdayı yemeyi kestim ilerleme var bakalım nasıl sonuçlanıcak🥲
AA201207 Seseff bende kestim bı değişiklik olmayınca doktor tekrar tüketmeye basla dedi şuan sadece süt ürünleri ve yumurta yemiyorum
Seseff Kalps çok zor bir durum gerçekten insan ne yapacağını şaşıyor bide çoğu hazır gıdaların içeriniğide bilmiyoruz ekmek vs gibi allah yardımcımız olsun
AA201207 Seseff süt ürünleri yumurta et tavuk balık kuruyemiş domates gluten bunları denedik soya susam tahin deniz ürünleri bunları normalde de tüketmiyorum
AA201207 Seseff bilmiyorm ki kan ve deri testi de negatif deri testinde 10 tane besine bakılmış daha kapsamlı olan bi yerde tekrar deri testi mi yaptirsam acaba diyorum