S-oy Merhaba oğlum 5 aylık ve 3 gündür mikser blender sesine korkuyor ve ağlıyor. Hem üzülüyorum hem çok komik geliyor sizin bebeklerinizin korktuğu şeyler var mı 🤦🏼♀️
Miraycicek S-oy bizimki hışırtılı şeylerden ve ağzımla puf yapınca korkuyor 😅yani bende üzülüyorum ama gülesim de geliyor
Aymiraaa S-oy herşeyden biri gözünün içine bakıp böhh yapsa korkuyo 😂 blender sesinden dön makinasından ekstra korkuyor
S-oy Miraycicek kıyamam ya kaç aylık ne zamandır yapıyor böyle benim oğlum 5 aydır hep duydu mikser blender sesi ama 3 gün önce ve az önce korktu ağladı yeni huylar ediniyor 🤦🏼♀️
S-oy Aymiraaa fön makinesi mi fön makinesi anne karnındaki sese benziyor diyorlar hatta ben oğlum uyumayınca fön Makinesi sesi açıyorum 😂
Hlalg S-oy 14 aylık olduk hala mikser blender korkumuz var bi ara elektrik süpürgesine de çok ağlıyordu ama ona mecbur alıştı 🤗
Miraycicek S-oy 3 aylığız yaklaşık 1 aydır böyle eskiden yanında her işi yapardım uyanmazdı bi de şimdi korkuyor
F-Betul S-oy Peçete yırtarken çıkan ses, hapşırık sesi ve zil sesi ☺️ Ben de çok üzülüyorum bunlardan biri olunca nasıl panikliyor yavrum 😔
UraSsmom S-oy Küçükken de korkuyordu şimdi de eğer izlerse ve ben şebeklik yaparsam gülüyo diğer odadayken yada nutfaktayken habersiz açarsam korkuyor Geçen cinsiyet balonunun içindekilerin sesinden korktu ağladı. Ve hergün babası geldiğinde zili de çalsa anahtarla da açsa korkuyor 😬
Aymiraaa S-oy maalesef evet ilk doğduğunda o sesle uyuyan bebek şimdi elime aldığımı görür görmez kaçıyor 😂
S-oy harley inş ağlamaya geçmez kötü oluyor doğrusu ağlamaları ben şimdi diyorum ki neden ağladın annecim iç çekiyor 😂