Hsgjllcfgkpfd Kızlar oğlum 14.5 aylık 10bucuk kg .hiç kg almiyo boyuda uzun biraz zayif gorunuyo.napicam bilmiyorum aslında yiyo yemeklerini hep.öneride bulunursanız çok sevinirim.Siz beslenme programını nasıl ayarliyosunyz,neler yediriyosunuz
Tugcerylmzkerem Hsgjllcfgkpfd aslında zayıfta sayılmaz ya benim kizimda sizinki ile ayni ay 13 kilo pek yemek yemiyor sut iciyor genelde kizima en cok kiloyu bebevita devam sutu yapti ne zaman onu icirmeye basladik cocuk davul oldu🤣
Merveberk Hsgjllcfgkpfd canim gorumcemin kizi 3 yasinda 11 kiloydu d vitamini ve demiri eksik cikmis ilac kullaniyo kiz 2 haftada 12 250 gram olmuş bi götür istersen ama normal kilosu
Elifduru11 Tugcerylmzkerem ya bendemi kızımda denesem umarım bizede faydalı olut kızım bir yaşınd günde kaç defa verdiniz
Merveberk Tugcerylmzkerem bizde 9 aya girecez bizde 1 haftadir bebevita kullanıyoruz bakalim kilo yapacakmi
Tugcerylmzkerem Elifduru11 Ben hamile oldugum ve riskim oldugu icin emzirmiyordum bir nevi anne sutu niyetine veriyordum ama siz emziriyor iseniz iki biberon yeterli olur bir sabah bir de yatmadan hatta doktor bana mamadan kaynakli kilo almis artik birakabilirsiniz dedi o yuzden mamadan kilo aldigini biliyorum