Merida1 Kızlarr yardım! Günlerdir araştırıyorum kafayı yicem artık bi el atın postuma lütfeeenn konforlu güvenli sağlıklı bi oto koltuğu arıyorum 🥰💐
Woody Merida1 sizi bir konuya etiketledim. Bütçe belirtirseniz öneri yapayım. Ben ortalama bir ebebek çalışanındam daja bilgiliyim🙄😀
Merida1 Sinifcianne canım bi kaç sorum olacak kumaşı terletiyor mu? Çarpışmaya karşı testlerden geçmiş mi ? Boyun koruyucu aparatı var mı? Kılıfı istenildiğinde çıkarılıp yıkanıyor mu ve alev almaz mı? Emniyet kemeri kaç noktadan oluşuyor? Çok teşekkür ederim şimdiden 🥰
ahsenmomm Sinifcianne 360 derece dönüyor mu ve yatışı nasıl acaba çocuğun kafası havada kalıyor mu çok ?
Merida1 hzlssmoom canım bi kaç sorum olacak kumaşı terletiyor mu? Çarpışmaya karşı testlerden geçmiş mi ? Boyun koruyucu aparatı var mı? Kılıfı istenildiğinde çıkarılıp yıkanıyor mu ve alev almaz mı? Emniyet kemeri kaç noktadan oluşuyor? Çok teşekkür ederim şimdiden 🥰
Sinifcianne Merida1 yanma kumaş olan tüm koltuklar terletir ayrıca kılıf alıp takarak engelleyebılırsınız satılıyor onlar. Adac testinden geçmiş güvenli bir koltuk.
Sinifcianne ahsenmomm dönen bir koltuk değil biİmkilerin modeli ama 5 farklı yatıs pozısyonu var oldukca da güvenli en onemlısı yuksek olsugu için cocuk dısarıyı izleyebılıyor sıkılmadan oturuyor.
Merida1 alinsmom1 canım bi kaç sorum olacak kumaşı terletiyor mu? Çarpışmaya karşı testlerden geçmiş mi ? Boyun koruyucu aparatı var mı? Kılıfı istenildiğinde çıkarılıp yıkanıyor mu ve alev almaz mı? Emniyet kemeri kaç noktadan oluşuyor? Çok teşekkür ederim şimdiden 🥰
alinsmom1 Merida1 kumaşı terletmiyor , hava alabilen bir kumaşa sahip. Ön tarafta 2 arkaya dönük olarak 4 kademeli ve yüksek pedleri çıkıyor yıkanabilir . Emniyet kemeri 5 noktadan kilitlenebiliyor . Boyun koruyucu aparatı da var