Tanereyluldeniz Hanımlar. Kızım 14 aylık olmak üzere. Gece emiyo gündüz emiyo o kadar bıktım o kadar yoruldum o kadar soğudum ki emzirmekten. Emerek uyur gece zibilyon kere kalka. Bu işi bitirmek istiyorum hem de geleneksel memeye salça tuz limon vs sürmek yöntemleri ile. Eğer aranızda bu şekilde memeden kesen varsa Size sorum şu.. Çocuk şak diye memeyi bırakıyor mu Emerek uykuya geçtiği için sonrasında uykuya nasıl geçirdiniz Memeyi kesince gece uykuları gerçekten düzene girip uyanmalar azalıyor mu Yardımcı olursanız çok makbule geçer 😰
UraSsmom Tanereyluldeniz Aynı durumdayım sürekli bıktım yeter diyorum çünkü yaka iğnem gibi gidip gelip emiyo memeyi kapatınca ağlayarak geliyo yanıma açık duracak gelip 2 fırt çekip gidecek. Gece de uyanıyo ama kıyamıyorum, hamile olduğum halde emziriyorum. Evet bu kadar bağımlı olması zor ama 14 aylık daha çok küçük benimki de 13 aylık
Cngzhn 21 ayligiz szden cokk daha zor durumdaym,saniye basi memede..bana da tak etti,her gun kescem dyorum ama iki yasina kdr sabir dyorum…kiyamiyorum
Tanereyluldeniz Woody yani inanın mantık olarak baktığımda bana da yanlış geliyo ama metal olarak bakınca kendim tükendim uykusuz yorgun olunca sürekli sinir gerginlik bağıran Bi anneye dönüşüyorum sütümden daha önemli şeyler bence bunlar. Ama cesaret edemiyorum
Tanereyluldeniz Mom987 işte o geceyi bıraktırma işi nasıl olcak. Gündüz zaten 2 3 kez emer asıl mesele gecede.
Woody Tanereyluldeniz Açlıktan mı uyanıyor? Hep aynı saatte mi kalkıyor? Ben bir gece mama verdim uyurken mesela. Baktım sabaha kadar kalkmadı. Gece bir kere mama vermeye başladım. Sonra dedim ki kesin alışkanlıktı uyanması. Mamayı bıraktım 2 gündür. Sabah da hep aynı saatte kalkıyor. Emip geri yatıyor. Emmek de emme değil yani koklayıp öpmeye uyanıyor resmen🙄bazen direniyorum alışsın dşye emzirmeden uyutmaya çalışıyorum. Bazen pes ediyorum
Mom987 Tanereyluldeniz Emerek uykuya alıştıysa ondandır. Sürekli böyleyse. Belki de diş etleri kaşınıyorda olabilir. Belki zor olacak ama uykusuz kalacaksınız bu ne kadar sürer bilmem 2 gün 5 gün ama dolunaya göre bıraktırabilirsiniz o zaman daha kolay olur
Tanereyluldeniz Woody açlıktan mı bilmiyorum ki ama baya foşur foşur emiyo süt gelip de azalana kadar bırakmıyo memeyi. Yatmadan önce mutlaka bende doyuruyorum
Tanereyluldeniz Woody akışkanlık kesinlikle. Ben hiç biberon vermedim yoksa biberonla azaltarak bitirirdim
Woody Tanereyluldeniz sağıp uykusunda verin isterseniz. Aynı saatlerde uyanıyorsa o alışkanlık da kırılmış olur. Zamanla verdiğiniz miktarı azaltırsınız
Tanereyluldeniz Woody hayır aynı saatlerde uyanmıyor bazen 2 saatte bir bazen 3 4 saatte bir bazen saat başı 🙄
Selin Ben de de aynı sorun var maalesef.emerek uykuya geçen bir bebek emmeyı bıraktıktan sonra nasıl uyur çok zor valla nasıl olcak bende bilmiyorum bende çok yoruldum uyku kalitesi diye birşey kalmadı
Tanereyluldeniz Selin kesinlikle öyle. Şuan en azından sallamıyorum kendi kendine emerken uyuyo bende o ara bişeyler okuyurum izliyorum memeyi bırakırsa basık uyuturum diye cesaret edemiyorum yoksa Bi dakika durmicam
Tanereyluldeniz UraSsmom ah ya 🥺 ne zor. Size de kıyamadım. Biliyorum çok küçük ama sinirli anne olmak istemiyorum
Tanereyluldeniz Mom987 evet diş dönemlerinde 7282772 kere uyanıyo gerçekten. Zaten 1 sene gazdan çektim onun için de çok uyanırdı. Nebileyim sıkıştım kaldım yaa kessem mi napsam bilemiyorum hiç
Tanereyluldeniz Woody ben doğumdan Sonra çok büyük Bi hata yaparak eşim dahil olmak üzere kimseye uyutmak beslemek vs için vermedim bebeği. O da hep bana alıştı babasına sadece oyun için gider beni ister. Çözüm arıyosunuz farkındayım çok teşekkür ederim ama işte 🥺🥺
Woody Tanereyluldeniz Bizde de sorun şöyle oluştu. Eskiden babası ile uyuyordu. Yaşına yaklaşınca bıraktı. İşin kötüsü işe başlayacagım. Bakıcı ile de uyumuyor 🙄ancak mecburen alışacaklar. Birkaç gün zor geçer, düzen şaşaf muhtemelen ama denemekten yarar var