BabyGroot Prenses-annesi1 geçen yıl mustela kullandım pek memnun kalmadım çok kusma yaptı ve kokusu kötü. Bu yıl trukid aldım bi kaç defa sürdüm dışarı çıkarken rahatsız edici bir kokusu yok yüzde yağlanma falan da yapmadı şimdilik memnunum
Gokceduru0642 Prenses-annesi1 badgerin bebekler için olanı var içeriği temiz olup güvenle kullanılabilen bir ürün ama bu sene fiyatı 200e çıkmış alternatif var mıdır acaba ben de araştırmadım henüz
TospikOglusum duyguluu oy maasallhh kuzuya 🧿🧿benimde bebeğim 10ay 26gunluk 💙🙏eşim dün mustela 50faktor almış çok saol
CanselK Prenses-annesi1 mustela önerdi doktorum, daha almadım alıcam 10 aylık kızım. Çok hassas ve beyaz tenli
CanselK Prenses-annesi1 benim bi arkadaşım incia kullanıyor. Çokta memnun bende araştırıyodum denk geldim söyledi %100 doğalmış sanırım
gulden14 Prenses-annesi1 yeni aldım henüz kullanmadım ama yorumlarınada baktım memnun kalacağım gibi fakat kıvamı biraz yoğun
HayDel Prenses-annesi1 temiz içerikli olduğu içi incia tercih ettim ama henüz kullanmak kısmet olmadı.