kaymakliekmekkadayifi Kizlar normalde prima kullaniyorum ama acil olarak disari ciktik gecede eve donemicez yabimda 3 tane bez var vrda da sadece sleepy ve canbene satiliyo acaba hangisini alsam ? Bide su anda da pisik var zaten hangisi daha iyi olur ki
Balbebem kaymakliekmekkadayifi Canbebe bizi pisik etmisti sleepy daha iyi ondan. Ama oda sadece sizdirma yapiyodu bize farkli markadan devam ediyoruz simdi
kaymakliekmekkadayifi Unknown ya ilk dogdugunda sleepy kullaniyoduk pisik yapti indan korkuyorum sleepy almaya
kaymakliekmekkadayifi Balbebem ya 1 gunluk kullanicam sadece zaten ama cildi asiri hassas bebegimin ve alerjik bunyesi var surekli pisigi tekrar ediyo su an yine pisik o yuzden cok korkuyorum ilk dogdugunda sleepy kullandim pisik yapti
Unknown kaymakliekmekkadayifi Bebeğinize iyi gelmemiş olabilir, o zaman Canbebe’yi deneyimleyin birde.
Balbebem kaymakliekmekkadayifi Ozaman deneyin her bebekte her bez farkli tepki veriyo belki begenceksiniz, bizde zaten hemen pisik yaomamisti bikac kucuk paket sonrasi kötü bi pisik olmustu direk degistirdim bezini sonra, molfixe döndük onda sıkıntı yasamadik
GeLiNCiKk Canbebe kullanmadım hiç , ama sleepy den memnun kaldım hiç taşırma pişirme felan yapmadı. Fakat kokusunu hiç sevmedi eşim molfix e geçtik