Esra___ Nrnnn_yuksellll size de çok geçmiş olsun Cnmm şuan iyi bakalım ama ilk çıktığında çok ağladı Yavrum doktor size de pipiyi geri doğru sıyırın dedi mi gömülmemesi için
Nrnnn_yuksellll Esra___ yok.canim bize karton bardak önerdi altını kesip bez deymemesi için pipisine koyuyorum o şekilde gösterdiler
Mnk Esra___ Esra hanım geçmiş olsun. Siz de 14 Kasım annesisiniz sanırım. Benim oğluşum da haftaya sünnet olacak çok tedirginim şimdiden :(
Esra___ Mnk tşkr ederim 15 Kasım annesiyim :) tedirgin olmayın Allah’ın izniyle olur geçer bizi yanına almadıkları için çok korktu oğlum şuan keyfi iyi ben de çok stres yaptım inanın 1 haftadır
Mnk Esra___ bebeğinizin iyi olmasına çok sevindim. Bizi de almayacaklar yanına keşke yanında olup elini tutabilsem
Matcianne Esra___ ayy yavrum benim ya tam da aklı ermeye başlamış ama olsun hızlı unutur ileride olsa daha büyük dert hayırlı oldu sünneti
Esra___ Mnk inş siz de sorunsuz halledersiniz uyuyor şimdi keyfi yerinde çok şükür ben bugün çok çok üzüldüm tek tesellim hatırlamayacak siz de üzülmeyin iyi olsun da 15 dkda bitiyor zaten
ekimon Esra___ geçmiş olsun öncelikle 😊 biraz şişlik olacak bi kaç gün sonrasına yavaştan açmaya başlayabilirsiniz, dikişler görünene kadar yeterli 😊
Esra___ ekimon tşkkr ederim Cnmm çok şükür sorunsuz atlattık yarın 1 hafta olacak daha dikişlerimiz düşmedi şimdilik bir sorun yok 😊