ikicocukluAnne_ Aptamil kullanıyorduk küçükken gaz yapıyordu şimdi da kabız o yüzden buna geçtim küçük aldım denemek için nasıl kullananlar memnun musunuz
Minakanne ikicocukluAnne_ 11 ay kadar kullandım ben sonra doktor gece yatmadan önce inek sütü ver dedi bizde gün içinde yemek akşam yatmadan 1 saat önce süt veriyorum öyle uyuyor sabaha kadar 1 yaşında
bilgemira ikicocukluAnne_ sma kullandim bir ay dogunca sonra bebelac aldim yemedi hala yemiyor aptamilde yemiyor hic bise yemiyor bebelac mama da 1 numara eve dolu acaba sma mi alsam ki
Serengull_ ikicocukluAnne_ bende çok gaz yaptı ve kabız yaptı ama hala kullanıyorum birazda uygun fiyatli diye sonra sonra alıştı
ikicocukluAnne_ bilgemira sma başta hiç içmedi benimki deneyin derim başta aptamili içmişti sadece şimdi onu da bıraktı değişiyor damak tatları
ikicocukluAnne_ Denedim Bebeğim çok sevdi tadı aptamile göre daha güzel o çok yavandı 3 ölçeği zor içiyordu bunda 4 içti 👍
haziranin25i ikicocukluAnne_ hiç memnun kalmadım kaynamış suya bile koysam mamayi topak topak kalıyordu. 2 kere denedim ondan sonra çöpe attım.
leynanin_pembemantosuu ikicocukluAnne_ hipp ten aptamile aptamilden bebelac gold a bebelac gold dan yine aptamile aptamilden bebelac a geçtik hâlâ bebelac kullanıyoruz oğlum 8 buçuk aylık hiç sorunda yaşamadıık daha kabız ishal kusma
sevgisevgi ikicocukluAnne_ biz de sma ile basladik gaz yapti, bebelac gold denedik hala onu kullaniyoruz memnunuz simdilik 🤗