Elifdurununannesi Sbnmm4444 bebeklerde oluyor hep bende çözemedim benim kızımida 1 yaşına kadar hickirik tutardı (haftada 1 kere mutlaka) sinirinden ağlama krizine giriyordu Allaha şükür 1 yaşından sonra geçti
BeyzaYvz Sbnmm4444 eskiler bebek büyüyor derler 😊 Midesi büyüdüğü için hıçkırırlarmış. Benimkide çok hıçkırıyor emzirince hemen geçiyor 😊 bide hıçkırıkla kavga ediyorlar 😅
Fatmaaydn Sbnmm4444 ya benimkide öyle hergün iki üç defa hıçkırık tutuyor neden oluyor bende anlamıyorum
Sumeyraas Sbnmm4444 mide büyüyüp diyaframa dokunduğu için oluyormuş. Dik bir konumda bebeği tutarsanız geçmesine yardımcı olmuş olursunuz.
BeyzaYvz Sbnmm4444 günde en az 4-5 kere oluyor 😊 Ama hemen emziriyorum 1 dakika içinde geçiyor. Kendiliğinden geçmesini bekleyince hıçkırığa sinirlenip huysuzlanıyor 😅
halamidagakaldirmislar Gazı olduğu için hıçkırır, hıçkırdığı zaman gazını çıkartmayı deneyin. Doktorumuz söylemişti gerçekten de hıçkırırken ard arda gaz çıkartıyor ve hıçkırığı kesiliyor ☺️
Irmak45 Sbnmm4444 migdesi genisliodur dokdorum öyle demişti benim kızım doğduğunda hickirirdi emzirdikden sonra migdesi genislio ondan dedi
Serp-26 Sbnmm4444 yedikleri ağzına geri geliyor canım o yüzden beslendikten sonra biraz dik pozisyonda tut limon suyada hıçkırığı kesiyor yada banyo bize doktor önerdi