Denizpoyrazz Kizlar bugün korse aldım önden kopcali 4 çelik balenli. Takarken çok zorlandım ama taktindan sonra göbek falan kalmadı çok güzel gizledi. Simdi sorum şu ki hep böyle rahatsiz mi hissedeceğim takarken oturup kalkarken vs. Yoksa alisirmiyim taktikca?
srpgnr Denizpoyrazz alışıyorsunuz bende yamuna aldım ilk başlarda oturup kalkamıyordum şimdi bir beden küçüğünü alacağım
Denizpoyrazz srpgnr ya birde birsey soracağım bel bölgenizi acıtıyor mu korse benim bel bölgesi içe doğru kırılıyor canımı acıtıyor biraz
srpgnr Denizpoyrazz ben şortlu olan korselerden aldım doktorum dikişlerini kapatsın sıkıştırırsan şişme yapabilir demişti sizin korseniz sadece bel bölgesi için mi
Denizpoyrazz srpgnr evet sadece bel için almıştım ama biraz önce geri iade ettim farklı model bakacağım çünkü balenleri belime batmaya başlamıştı.
yazkokusu Ben sadece önden çıtçıtlı bi bel korsesi almıştım çok rahatsız etmesin diye. Zaten öyle de oldu . Bir kaç ay düzenli kullandım sıkılaştırdı da. Günde 6 saati geçemeyecek şekilde takıyordum çok memnundum.