Browni Tabak kaşık bardak/suluk meyve süzgeci vs aklıma gelmeyenlerde dahil ? Kullanıp memnun oldugunuz olmadıgınız markaları yazarmısınız ? Şunu kesinlikle al dediğiniz ürünler neler
MervosP Browni ben kollu önlük almadım hep normal aldım keşke kollu da alsaymısım ama aldım sonunda 😀 kesin alın
Eymenduygy Browni wee meyve süzgeci / chicco alıştırma suluğu / bol bol önlük / silikon uçlu kaşık / yoğurt mayalamak, pürelerini koyabilmek için minik kavanozlar / oioi mama seti almıştım ama suan çok pahalı 🥲 / bebedor mama setine aldım o da çok kullanışlı/ mama sandalyesi ikea tipi istiyordum hediye gelmişti ona benzer bir modeli çok da memnunum şakır sukur yıkayıp silebiliyorum pratik. Buharlı pişirici aldım kiwi kbaby80 mama robotu olarak geçiyor. Vallahi elim ayağım çok pratik küçücük her yere yanımda götürebiliyorum rahat ettim bunun ile. Başka aklına takılan olursa sorabilirsiniz 🌸🌸
Epifenomen-gkc Browni bir sürü mama kaşığı ve mama tabağı aldım ama kızım hepsini reddetti normal tabak ve kaşık kullanıyorum ne hikmetse onlarla yiyor
tosbikannesiii Browni tavsiyemdir aktivite önlüğü alın kesinlikle yemek meyve lekesi kıyafetten çıkmıyor
Ada0133 Ben de ufakta alışverişe başladım. Skip hop tabagı kaşığı termosnu aldım chicco mama sandalyesini aldım başkanne almam lazım bilmiyorum 🤣
Balogluum Browni ilk zamanlar tabağa gerek olmuyor zaten küçük küçük tadım yapılıyor oioi aldım boşuna acele etmişim küçük kaseye koyuyorum onun dışında cam rende , yoğurt mayalamak için küçük kavanoz , meyve süzgeci emzik gibi olan kaşık suluk şimdilik iş görüyor
Browni Balogluum meyve suzgeci ve suluk olarak hangi markayı aldnz bende çok hevesliyim oioiye sanki kendim için alacagım
twomothersofhoney Browni Oioi beslenme seti + meyve filesini.Cam rende.Alıştırma bardağı Nuk Nature Sense.Nuk ve Philips Avent kaşık.Ikea küçük kavanozlar.Philips Avent Wasabi buharlı pişirici ama siz isterseniz buharda pişirme aparatı alın fark etmez.
Lalin Browni ikea kollu önlük, bumkins splat mat, done by deer 3lü mama kaşığı, munchkin 360 mucize alıştırma bardağı. Başka bir şeye ihtiyacınız yok ☺️ Oioilerden ezpzlere kadar neler neler aldım. Şuan 17 aylık. Bizim yediğimiz çatal kaşık ve tabaklarla yemek yiyor 🤷♀️
nurelem Browni valla canım ben de suluk bardak çatal bıçak tabak mama ısıtıcı sterilizatör buhar aparatı mama sandalyesi aklına gelebilecek her seyi aldım inan suan hiç birine gerek duymuyorum , kendi tabagınızda yiyor artık kendi bardağımıza su içiyor cok ince eledim sık dokudum kaç ay ama şimdi rahatladım. Sana tavsiyem cok şey Almanya gerek yok belli bir zaman sonra kendi tabagımızdan yiyorlar😀
Eminerd Browni chicco alıştırma bardağı, cam rende, buharda haşlama sepeti, ikea mama sandalyesi, meyve filesi, silikon kaşık/tabak/önlük kullanıyoruz birde giyilebilir önlük almıştım e bebekten iki tane iyiki almışım baya kullanışlıymış 🙏🏻
Eymenduygy Browni tommee tippee de almıştım ama o akıttı onu şimdi öğünlerde veriyorum birazda küçük o seviyor onu. Ama chicco asla akıtmadı ve çok sağlam 🤣 chicco dan çok memnunum. Avent de akıtıyor arkadaşım almıştı o yüzden tercih etmedim bu sefer onu. Bebedor mama setini 25 TL ye kırmızı beyaz diye bir site var oradan aldım oioi beslenme seti ile beraber çok rahatlık. 25 TL olduğu için düşünmedim açıkçası 🤣 Fisher price ve bambu fiber mama seti de güzel aslında arkadaşım aldı çok memnun ikisinden de