Alphaville 4mevsim_1esila diş çıkaracak olabilir, idrar yolu enfeksiyonu olabilir, kanında enfeksiyon olabilir, 6.hastalık olabilir. Ateşin bir sürü sebebi var. 38 i geçerse ve düşmezse bir doktora muayene ettirirsiniz. Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Twinsmomee Diş olabilir mi? Birde 6. Hastalık salgını varmış bu aralar 3-4 gün düşmeyen ateş sonrası döküntü oluyor
Efy Çok yüksek değil dişten olabilir. Takip edin eğer 38 üstüne çıkar inmezse veya bu ateş 3 gün sürerse doktora götürün
4mevsim_1esila Efy İnsallah distendir 🙁sağlık acagini aradık düşmezse enfeksiyon olabilir kız çocuklarında dedi
Dzeyy 4mevsim_1esila ateşin bir çok sebebi olabilir burdakiler burdan tahmin edemez yapabilceğiniz en iyi şey ateş düşürücü verip ılık duş aldırmak ayrıcı çok yüksek değil zaten hala düşmedi derseniz ozaman doktora götürmeniz daha sağlıklı olcaktır
Elifdurununannesi 4mevsim_1esila bizimde oldu 2 ay önce ates düşürücü duş islak bezle müdahale ettim baktım 2 gündür geçmedi doktora götürdüm midesini üşütmüştü doktor bi antibiyotik verdi 3 gun sonra birseyi kalmadı bence mutlaka götürün bir cok sebebi olabiliyor