Aydenizerdogmus Atağı en ağır yaşayanlardanız sanırım bu sefer ayakta sallanarak uyuyan çocuğu dik bi şekilde plates topunda zıplayarak uyutuyorum asla sırt üstü yatmak istemiyor şaka gibi dik uyumak nedir ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim 😀 sizler ne durumdasınız
Feyzza Aydenizerdogmus valla 4. Ay atağı bizim içinde zor geçti elhamdulillah geçti 5 aylığız ama Atağı dibine kadar yaşadık kolay gelsin analar
Hacer_0393 Aydenizerdogmus Dişi çıkıyo olabilir benim bebeğim de ayın 1 de 5 aylık olacak 3, 4 gündür çok huzursuzdu meğer diş çıkarıyomuş kuzum ağzına bi baktım dişi patlamaya başlamış. Çok sevindim görünce😂😂
mombeto Aydenizerdogmus canım geçiyor ben hiç geçmeyecek sandım o dönemde eşim de ben de yorgunluktan birbrimize sarıp çok kavga ettik yıprandık resmen o kadar zordu ki yaşamıyordum ama birden geçti hala ben de kaldı etkileri her gün stres içindeyim ne zaman nasl bir değişime uğrayacak bilemeyiz diyorum😂😂😂
halamidagakaldirmislar Benim kızımda ayakta sallanarak uyurdu şimdi yastığa koysam başını kaldırıp oturmaya çalışıyor 😂 kucakta ben yürürken uyumaya başladı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aydenizerdogmus halamidagakaldirmislar ay evet kafalarını ksldırmaları yok mu bide baklava yapıcsk nerdeyse 😀 4 aylık mısınız ne zaman oturmaya başlatıcaksınız sanırım hazırlar
mombeto Aydenizerdogmus yok yook dinlenin ortaklaşa olmaz öyle bir de varya o ay eşim akşam 9 10 a kadar çalışıyordu aman allahım 😂
halamidagakaldirmislar Aydenizerdogmus aynen aynen benimde komiğime gidiyor uyutmayı bırakıp hadi kızım kalk kalk diyorum onunda komiğine gidiyor gülüyo 😂 bir iki defa da ben uyuyo sanıyorum gözler kapalı ani kalkış bi yaptı ödüm koptu öyle 😂 4 gün sonra tam 4 aylık olacak ☺️
YazarAnne 3 ay 20 günlük kızım. Geçen 7 gün perişan oldum. Tek başıma bakıyorum birde. Bunun 28 günü daha var 😢 help 😢
Aydenizerdogmus halamidagakaldirmislar Ya evet sallıyorum uyudu sanıyorum gözü kapalı kalkıyor benimkide 😀😀😀😀
Feyzza pilavustutavuk canım gündüz uykuları azaldı artık 2 kez anca uyutabiliyorım aetık daha çok uyanık kalıyorlar gece uyanmalar daha az fakat 5 te bazen 6 da uyanıyor
halamidagakaldirmislar Aydenizerdogmus ilahi bu bebeler valla diyorum bazen o yokken neye gülüyormuşum böyle ☺️ Allah ayaklarına taş değdirmesin inşallah 🙏🏻 Bugünlerin zorlukları hep geçici bu anıları ise hep kalıcı, yaşarken zor ama anlatırken çok güzel ☺️