Haminne Kızlar kefir faydalıymış almak istiyorum ama tadı nasıl neye benziyor bilmiyorum 😂 sadesi nasıl meyvelisi nasıl sizce 🙈
Eesay Haminne sade olan daha sağlıklı tabi ki. Tadı daha ekşi ayran gibi, ayrandan daha koyu kıvamlı.😌😋
Glysrcn Haminne içerseniz sadesini alın faydalısı o 😊 meyvelinin tadı daha güzel tabi ama ben sadesini çok tüketmiştim hamilelikte 😊
Krcbbk Haminne ayranın koyusu tadı bıraz ekşi ben nefes almadan sabah akşam 1 çay bardağı içiyorum 🤭 sizde öyle yapabilirsiniz ama sade olanı alın
Baldantatli Ya degisir sadeleri biraz ruhaf kokuyo ama ben sut se icmem yani markwt yogurdu falan yemem ondan olabilir ama ogluma muzlu bisküvili hazirladigim mama kefirli onu yedim tadi guzeldi
Dmt-01 Haminne seven çok seviyo ama ben hayatta içemem yani bikaç kezdenedim de yok olmuyo bana göre değil meyvelisini içmedim ama sadesi çok kötü bana göre😱
Nejlazafer Kendim evde mayaliyorum..6aylikken kızıma vermeye başladım şuan 2 yaşında..ailecek çok seviyoruz..el yapımı ile hazır market ürünleri arasında acayip fark var..evde yapınca eminim tadını sizde çok seversiniz..biz haftada 5kg tüketiyoruz ailecek..
CankizimRavzam Haminne Sadesi daha faydalı canım ve ayrandan hallice biraz koyu kıvamlı ama ben çok severek içerim
Yamanikko Haminne sodalı ayran gibi🤣 kesinlikle sade için. Ben sade alıp evde meyve koyuyorum içine daha güzel oluyor. Çünkü onların içine meyveden baska her sey kullanılıyor🤣
pandisko Haminne Sadesi benim çok hoşuma gidiyor faydalı olan da o zaten meyveliler sade kadar faydalı değil 😅
Snglklc Haminne hafif ekşi yoğurtla yapılmış ayran gibi☺️ ben kendim mayalıyorum hazırlar biraz daha tatlı. İster hazır ister evde yapılmış olsun hergün bir bardak içilmeli
Eminerd Haminne kendim içmem ama oğluma veriyorum yarım çay bardağı kadar 😅😅 süt ürünlerini ben pek sevmiyorum 🙄