Deletedmom381 dlekturann kullanmadım ama eczanemizde sürekli satıyoruz, bitkisel bronkodilator’dur (balgam sökücü) özelliği vardır. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Burun akıntısı öksürükte küçük bebeklere yazıyor genelde doktorlar.
Alyask dlekturann ben kullandım hatta dün vermeyı kestım dr 10 gün kullan demıstı öksürük gectı ıyı geldı bıze ☺️
Merve201119 dlekturann ben kullandım canım çocuklarıma doktorumuz vermişti bi zararı olmadı hatta şuan kendime bile kullanıyorum
dlekturann Deletedmom381 çok sevindim bunu duyduğuma içim biraz rahatladı dpktorlar öksürük şurubu vermiyor sadece hava veriyorlar halbuki çocuğumun ciğerlerindede sorun yok dayanamıyorum okadar öksürmesine inşallah iyi gelir çok teşekkür ederim
Sevda6767 Deletedmom381 bir şey sorabilir miyim? 7 aylık kızım için almıştım çok şükür iki günde geçti öksürük. Ama ben iki üç gündür öksürükten tıkanıyorum balgam var ama atamıyorum. Bana da faydası olur mu? Direkt sormuş oldum gerçi 🙈
Deletedmom381 dlekturann onu genelde özel hastane doktorları yapıyor, çocuk 2-3 günde hemen toparlasın diye. Ciğerlerinde sıkıntı yoksa ve çocuk tıkanmıyorsa inhaler yerine bu şurubu kullanabilirsiniz geçmiş olsun
Deletedmom381 Sevda6767 aynen canim sende kullanabilirsin 1 yemek kaşığı 😊 geçmiş olsun. İlik suya bal ve zencefil karışımı da çok iyi geliyor aklında bulunsun 🌸
Nrnbirol dlekturann ben aldım ama doktorum kullanma fasafıso onlar bı yararı olsa yazarım zaten dedı bosuna almışım